Menyasszonyi ruha - Justin Alexander 2016 kollekciók

Magas színvonalú, fantasztikus menyasszony ruhák, amelyeket a klasszikusan elegáns formák mellett a fényűző, kifinomult és romantikus díszítések tesznek igazán különlegessé. Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciókat!

 

 

 

Justin Alexander 2016 kollekció

Habos-babos tüllcsodák, érzéki csupa csipke, bájos A vonalú vagy könnyed, fodros elegancia... Válogass bátran a fényűző és exkluzív sellő, illetve hercegnős fazonok között! Ha Te is odavagy a nem mindennapi, káprázatos nagyszoknyás esküvői ruhákért, akkor ebben a kollekcióban biztosan megtalálod álmaid ruháját!

 

 

Ha jobban kedveled a modern tea length, a lenyűgöző, test vonalát követő sellő fazonú és a lágy esésű selyemruhákat, akkor sincs probléma, hiszen Justin Alexander a visszafogott elegancia szerelmeseiről sem feledkezett meg!

Tipp: Legfőképpen a homokóra alkatú hölgyeknek ajánljuk a passzos fazonokat, hiszen azok minden domborulatot szépen kihangsúlyoznak!

 

 

A tervező fantasztikus stílusérzékkel játszott a csipkével, az áttetsző és átlátszatlan anyagokkal, a gyöngyös hímzésekkel, a míderrel illetve a merészebb hátkivágásokkal... Láthatunk csipkeujjú, ujjatlan, pántnélküli, V és szív alakban dekoltált, nyakba felfutó és csipkeborítással ellátott felsőket is. Te melyiket választanád?

 

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Justin Alexander 2016 Signature kollekció

Ebben a kollekcióban már nem a romantikáé, hanem a luxus eleganciáé és a kivételes, kifinomult daraboké a főszerep: ezüstös árnyalatok, lágy esésű, A vonalú szoknyák, szexi sellőszabású és gazdag díszítéssel kombinált hercegnős modellek.

Tipp: A molett menyasszonyok is bátran viselhetnek A vonalú és hercegnős ruhát, hiszen sokkal előnyösebbek, mint a teljesen testre simuló változatok!

 

 

A felsőrészek egyszerűek, mégis, a kristály-, és gyöngyhímzésnek köszönhetően pazar megjelenést garantálnak. Nem csupán szív alakban dekoltált pántnélküli fazonnal, hanem rövid ujjú, csónak és V nyakú, hosszú, szépséges csipkeujjú, pántos és ujjatlan darabokkal is találkozhatunk.

 

 

Ahogyan már 2014-ben, úgy idén és 2016-ban is nagyon trendinek számítanak az érzéki, kreatív csipkeborítással ellátott hátrészek és a merészebb hátkivágások - Justin Alexander legfrissebb kollekcióiban is nagy hangsúlyt kaptak a mesés megoldások. Neked melyik a kedvenced?

 

 

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a kollekció többi modelljét is!

 

 

 

A 2016-os kollekciók bemutatójának videója:

 

Képek forrása: http://www.justinalexanderbridal.com/