Menyasszonyi ruha - Lela Rose 2016 tavaszi kollekció

A Lela Rose ruhákat a 19. század eleganciája ihlette: gyönyörű hímzések, bonyolult csipkék, kreatív vágások és kézzel készített fantasztikus díszítések. Nézd meg Te is a legújabb modelleket, Téged is elvarázsol ez a romantikus, ám fiatalos kollekció!


Lela Rose 2016 tavaszi kollekció

Gyönyörű A vonalú és hercegnős fazonok szaténból, tüllből és pazar csipkéből - ha Te is a klasszikus elegancia és a kreatív szabásvonalak híve vagy, akkor biztosan megtalálod itt álmaid menyasszonyi ruháját! Láthatunk lágy esésű, határozottabb vonalú és lenyűgöző letisztult modelleket is... Te melyiket választanád?

Tipp: Az egyszerű pántnélküli, szív alakban dekoltált ruhákat könnyedén feldobhatod egy hangsúlyosabb nyakékkel, esetleg ragyogó váll-, vagy hátlánccal!

Inkább a vintage stílus szerelmese vagy? Bejönnek a rojtok, a hímzések és a sikkes, elegáns vágások... Ebben a kollekcióban nem csak egyszerű, hanem gazdagon díszített darabokkal is találkozhatunk, melyeket virágos hímzések, szexi csipkebetétek, kivágások, illetve csábító míderek tesznek tökéletessé és elragadóvá!

Nézd meg a kollekció többi darabját is - kattints galériakép linkjére!

A felsőrészek tekintetében is két alapvető irányvonalat különböztethetünk meg: vannak az egyszerű, V, csónak és szív alakban kivágott vastagabb pántos, vagy pántok nélkül megálmodott modellek, illetve az áttetsző csipkével borított, ujjatlan és hosszú ujjú kreációk.

A hátmegoldások viszont annál izgalmasabbak: kreatív kivágással, érzéki, hímzett csipkével, aszimmetrikusan elhelyezett tüllpánttal kombinált darabokat láthatunk.

Tipp: Tökéletes választás, ha valami különlegeset szeretnél viselni a Nagy Napon, egy ilyen esküvői ruhával nehezen foghatsz mellé: sikkes, egyedi és ultra elegáns egyszerre!

Képek forrása: http://lelarose.com