Menyasszonyi ruha - Mira Zwillinger 2016 kollekció

Különleges, nőies darabok a bohém elegancia jegyében, egy csipetnyi érzékiséggel, lágysággal és romantikával fűszerezve... Nézd meg Te is Mira legújabb menyasszonyi ruháit, garantáltan lenyűgöz majd Téged is ez a finom, páratlan stílus!


Mira Zwillinger 2016 Stardust kollekció

Az egyedi, varázslatos stílus mellett a fantasztikus, egyedülálló szövetek és buja, kreatív minták tökéletes harmóniája az, ami annyira ellenállhatatlanná teszi ezt a kollekciót. Modern, letisztult és romantikus formák, pazar csipkék, gazdag gyöngy-, illetve kristályos applikációk, kevés, ám annál feltűnőbb kiegészítővel párosítva...

A fazonok között találkozhatunk sellő, egyenes szabású és A vonalú darabokkal is, melyek legtöbbjét gyönyörű csipkéből, tüllből, vagy organzából megálmodott szoknyával kombinálták.

Tipp: A magabiztos hölgyeknek ajánljuk a mini ruhákat, illetve a szexi hasítékkal izgalmassá tett, enyhén bővülő fazonokat!

Extravagáns vagy klasszikus? Kifinomultan elegáns vagy inkább romantikus és szexi? Bármelyik stílus felé húz is a szíved, itt megtalálhatod álmaid ruháját: rövid ujjú, csupa csipke, tüllborításos, szív és V alakban dekoltált felsők, pántnélküli, aszimmetrikus, hosszú csipkés ujjú, szinte teljesen áttetsző, buja hímzéses variációk...

Tipp: Ha Te sem riadsz vissza a modern, bohém stílustól, akkor bátran válassz kétrészes modellt, amelyet crop top felsőrésszel álmodtak meg a tervezők!

Nézd meg a Stardust kollekció többi darabját is - kattints a galériakép linkjére!

Mira Zwillinger különleges ízlésvilága a modellek hátrészén is visszatükröződik: sejtelmes tüllel, csábító, mély hátkivágással, beépített csipkés míderrel és még számtalan mutatós, kreatív megoldással vár a 2016-os kollekció is!

A kollekció bemutatójának videóját itt nézheted meg:

Képek forrása: http://www.mirazwillinger.com