Menyasszonyi ruha - Yolan Cris 2016 kollekciók

Varázslatos, modern és érzéki stílus, olykor merész vágásokkal, egy csipetnyi vintage eleganciával és ultranőies formákkal megspékelve... Ha Te is odavagy a különleges, illetve a csipkés ruhákért tarts velünk és gyönyörködj Te is a legújabb modellekben!

 

 

 

Yolan Cris 2016 kollekció

A legújabb kollekció darabjait elsősorban a fantasztikus, egyedi szövetek, illetve a vidám, színes virágos applikációk teszik izgalmassá és feledhetetlenné. Az enyhén áttetsző csipkék, a horgolt, galléros, áttört hímzéses felsőrészek, a légies, könnyed és romantikus szoknyák már önmagukban is feldobják a megjelenésedet, nem is beszélve a nagyszerű szabásokról és a rafinált, vintage hatású részletekről...

 

 

Nézd meg a kollekció összes modelljét - kattints a galériakép linkjére!

 

 

 

A fazonok nagyon sokszínűek, hiszen még a klasszikus egyenes szabású, illetve az A vonalú darabokat is sikkes tüll, csipke vagy éppen levehető uszály díszíti. Ezek mellett találkozhatunk még szexi sellő, izgalmas trombita fazonú, illetve aszimmetrikus és a 20-as évek eleganciáját idéző tea length ruhákkal is.

Tipp: A homokóra alkatú hölgyeknek ajánljunk a könnyű anyagú, testre simuló darabokat, amelyek gyönyörűen kiemelik a nőies idomokat!

 

 

A felsőrészek tagadhatatlanul fényűzőek és igazán egyediek: többek között láthatunk káprázatos motívumokkal hímzett, ezüstösen csillogó, csupa csipkés vagy fodros megoldásokat, egyszerűbb, szív alakban dekoltált, vékony pántos, hosszú csipke ujjú, galléros és pántnélküli variációkat is.

 

 

Yolan Cris Haute Couture Bridal 2016

A Haute Couture vonal a Yolan Cris márka azon iránya, ahol a luxus, a sikkes, időtlen elegancia és az abszolút nőies stílus játssza a főszerepet. Mint láthatjuk, a hagyományos báli ruhákat 2016-ban tengernyi tüll és szexi míder teszi ellenállhatatlanná, míg a romantikus stílus kedvelői könnyen szerelembe eshetnek a pazar csipkés és légies sifonból készült sellő fazonokkal...

 

 

A felsők szintén kifinomultak, ugyanakkor egy kicsit modernek is: ujjatlan, csipkés ujjú, ejtett vállú, csónaknyakú, szív alakban dekoltált, pántnélküli és passzos, vékony övvel díszített felsőrészekkel is találkozhatunk. Te melyiket választanád?

 

 

Íme, egy kis ízelítő a kollekcióból:

 

 

 

 

Kíváncsi vagy a legújabb kollekciók bemutatójára is - itt megnézheted:

 

Képek forrása: http://www.yolancris.com, http://bridalmusings.com