Esküvői kiállítás 2016 - Gödöllő Rézgombos és Inkubátorház

Jövőre is, az előző évekhez hasonlóan februárban megrendezésre kerül a Gödöllői Esküvő Kiállítás, immáron VII. alkalommal. Ahogy minden évben, most is újdonságokkal kedveskedünk az ide látogatóknak.


FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!! NAGYOBB TÁGASABB HELYEN VÁRUNK MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT! 2016-ban a Rézgombos és Inkubátorház ad otthont kiállításunknak!

Jövőre is, az előző évekhez hasonlóan februárban megrendezésre kerül a Gödöllői Esküvő Kiállítás, immáron VII. alkalommal. Ahogy minden évben, most is próbálunk majd valami újdonsággal kedveskedni az ide látogatóknak. Kiállításunkkal próbálunk segítséget nyújtani az Ifjú Pároknak, hiszen a piacon sok szolgáltató van, így nem mindig egyszerű a választás. A pesti kiállításoktól eltérően, mi családias környezetben próbálunk segíteni, hiszen nem mindegy, hogy az esküvőn kik vannak jelen. Bízunk abban, hogy ezzel a felfogásunkkal kitűnünk az esküvői piacból, és akik hasonló elveket vallanak, ellátogatnak hozzánk, és megtalálják azokat a szolgáltatókat, akik még hiányoznak a palettából.

A kiállításon ismét SOK-SOK meglepetéssel készülünk: Facebookon a kiállítás megosztói között kisorsolunk egy 2 személyes belépőt a kiállításara.

A kiállításra látogatók között pedig kisorsolunk még aznap (2016.02.06-én) 16.00-kor egy 2 személy részére szóló belföldi wellness hétvégét az Utazzitthon.hu jóvoltából. Ezek mellett még egy-két apróság is sorsolásra kerül, de ez maradjon meglepetés.. Mint idáig minden évben, most is érdemes lesz tehát ellátogatni hozzánk!


Kedves Házasulandók! Amennyiben ez a kiállítás Önöknek már késő időpontban van, abban az esetben keressenek meg engem bátran. Mint esküvő-, és rendezvényszervező szívesen segédkezem akár a teljes esküvő megszervezésében, lebonyolításában, akár csak abban, hogy az Önök számára megfelelő szolgáltatóra rátaláljanak.

Várunk Mindenkit sok szeretettel Gödöllőn, 2016. Február 6-án a Rézgombos és Inkubátorházban.

Addig is mindenkinek sikeres készülődést kívánok az esküvői előkészületekben!

Preberáné Komló Éva
Rendezvényszervező

Kobe Éva Kft.

A kiállítás időpontja: 2016. 02. 06.

Helyszíne: Gödöllő, Rézgombos és Inkubátorház

Nyitva tartás: 10-18-ig.
Belépő árak:
Felnőtt: 800.-
Gyermek 7-12 éves korig: 600.-
7 éves kor alatt Ingyenes.


Bővebb információ:

Kapcsolattartó: Preberáné Komló Éva
E-mail: evi@kobeeva.hu
Telefon: 06-1-630-09-87
A kiállítás honlapja: www.godolloieskuvokiallitas.ewk.hu
A kiállítás facebook oldala: https://www.facebook.com/#!/godolloi.eskuvokiallitas
Egyéb információ: www.kobeeva.hu