Menyasszonyi ruha - Christos 2016 tavaszi kollekció

Ultra elegáns, romantikus és nőies darabok egy csipetnyi vintage és bohém beütéssel... Christos legújabb kollekcióiban az egyszerű, mégis különleges horgolt csipkeruhák mellett romantikus tüllcsodák és elegáns, enyhén bővülő darabok is helyet kaptak.


Christos 2016 tavaszi kollekció

Ha nőies, elegáns menyasszonyi ruhára vágysz, akkor válogass bátran a tavaszi kollekció, csillogó anyagokból, organzából, sifonból és csipkéből megálmodott légies A vonalú, egyenes szabású és sellő fazonú darabjai között. A karcsúsító, beépített mídernek köszönhetően minden modell tökéletes tartást és kényelmet biztosít egész nap!

A romantikus elegancia szerelmeseinek ajánljuk a hímzett tüllpántokkal, V kivágással és illúzió nyakvonallal, merészebb hátkivágással, áttetsző és nőies csipke-, illetve tüllborítással kombinált, spagetti pántos, fodrokkal és csillogó anyagokkal megálmodott kreációkat.

A teljes kollekciót a galériakép linkjére kattintva nézheted meg:

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

Christos 2016 Costarellos kollekció

Az athéni tervező ebben a kollekcióban tökéletesen megmutatta a görög és vintage stílus iránti szenvedélyét… Ezek a gyönyörű ruhák a merész felsőknek és különleges anyagválasztásnak köszönhetik különleges hangulatukat - ezeket a ruhákat a nőies, kifinomult stílus szerelmeseinek ajánljuk, akik légies, romantikus, egyedi modellt keresnek a Nagy Napra!

Akik fényűző, ám bohém hangulatú esküvőt terveztek, válasszatok bátran egy mesés A vonalú szoknyával, horgolt és áttetsző csipkével, crop top felsővel kiegészített vagy éppen egy mesés tüllszoknyás modellt.

A különböző pazar csipkéknek köszönhetően a legegyszerűbb szabású felsők is mesések és egyediek: válogathatunk hosszú, háromnegyedes, rövid ujjú, ujjatlan, V, csónak és kerek nyakkivágással párosított variációk közül.

Nézd meg a teljes kollekciót:


Képek forrása: http://christosbridal.com