Menyasszonyi ruha - Michal Medina 2016 tavaszi kollekció

Egyedülálló stílus, fantasztikus formák, merész dekoltázsok és gyönyörűséges csipkebetétek... Ha Te is odavagy az egyedi, ultranőies modellekért, akkor a legújabb kollekciót sem szabad kihagynod! Tarts Velünk, találd meg álmaid esküvői ruháját!


Michal Medina 2016 tavaszi kollekció

Michal Medina neve ma már egyet jelent az időtlen eleganciával, a kreatív, egyedülálló stílussal és az érzéki nőiességgel. Legújabb kreációi is egytől-egyig könnyű, ultra elegáns formával, művészi egyszerűséggel megálmodott fazonokkal és részletgazdag díszítésekkel büszkélkedhetnek. Ha Te is kedveled a fényűző, couture darabokat, akkor válogass kedvedre a lágyan leomló egyenes szabású, A vonalú és buja trombita, illetve sellő fazonok között!

Fényűző amerikai, vagy inkább klasszikus, elegáns esküvőt terveztek? Válaszd ki a hozzá illő uszályt: rövidebbet az egyszerűbb hangulathoz, terjedelmes csipkés uszályt a romantikus és luxus stílusú menyegzőre!

A felsőrészek is abszolút nőiesek: találkozhatunk romantikus csupa csipke, vintage stílusú hosszú, illetve tölcsérujjú, csipkeborításos felsőrésszel, illúzió vállmegoldással, spagetti pántokkal és áttetsző csipkebetétekkel bolondított kreációkkal is.

Ha pedig abszolút különleges, szexi darabot keresel a Nagy Napra, akkor kedvedre válogathatsz a merész hátkivágásokkal és csipkével borított hátmegoldással kombinált fazonok között!

Tipp: 2016-ban is divatosak lesznek azok a modellek, amelyeknél a hangsúly a háton van, míg a dekoltázs egyszerű, visszafogott.

A teljes kollekciót pedig az alábbi galériakép linkjére kattintva tekintheted meg:


Képek forrása: www.michalmedina.com