A stílusos esküvői köröm - A körömápolás fontossága

Bizony, bizony a kéz, a körmök ápoltsága nagyon fontos szempont az esküvő szempontjából hiszen a kéz szem előtt van a boldogító IGEN kimondásakor, gyűrűhúzáskor, aláíráskor...

Írta: Dén Fanni

Az ápoltság mindig trendi

Körmeink ápolatlansága épp úgy rontja megjelenésünket, mint a gondozatlan haj vagy a tisztátalan bőr. Ugye Te is szeretnél az esküvőd napján a legjobb formádban lenni? Fordíts kellő figyelmet körmeid ápolására is, kezdd el időben a készülődést, hogy büszkén viselhesd szerelmetek jelét, a gyűrűt.

Természetes, hogy a nagy napon minden menyasszony tökéletesnek szeretné tudni minden porcikáját. Főleg a kezeit, hiszen a csodálatos gyűrű miatt azon fog megakadni mindenki szeme. Persze egy ápolatlan kéz sehol és semmikor nem állja meg a helyét, így célszerű folyamatosan foglalkozni velük, időben elkezdeni a szépítésüket az esküvőig.

Íme néhány egyszerű tanács, hogy hogyan őrizd meg körmeid ápoltságát:

 1. Semmiképp se rágd a körmöd!
 2. Ne tépkedd a bőrt a körmeid körül!
 3. Használj kézkrémet!
 4. Ne lakkozd ki mindig a körmeid, pihentesd őket néha, mert a sok lakktól könnyen töredezhetnek illetve elsárgulhatnak!
 5. Használj körömlakklemosót, ne kapargasd le a lakkot, mert sérülhet a körmök felülete!
 6. A körömágyakat hagyd a manikűrösre! Fájhat és csúnya is lehet, ha nem bízod szakemberre és nincs megfelelő tudásod hozzá!

Körmeink mellet nélkülözhetetlen a kéz ápolása is, hiszen, hogyan is érvényesülne a gondosan elkészített köröm egy kiszáradt, igénybe vett kézfejen? Szerencsére ma már gyors és egyszerű megoldást kínálnak a kezeink ápolására a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények és a paraffinos pakolások is. A legtöbb kozmetikum által használt káros vegyi anyagok tovább ronthatják bőrünk állapotát, a mesterséges illatanyagok pedig hajlamosak tovább fokozni a kialakult szárazságot. Szalonunkban kizárólag a legjobb minőségű, természetes alapanyagú bio- és organikus készítményekkel ápoljuk vendégeink kezét és lábát egyaránt.

A műkörmökről

Ha elégedetlen vagy körmeiddel a legjobb megoldás a műköröm. Tökéletesen alkalmas kisebb szépséghibák javítására, de akár a köröm formáját, méretét is megváltoztathatjuk a segítségével. A műkörmöt tippel vagy építve is el lehet készíteni, ma már inkább az utóbbi használata a gyakoribb. Színben, mintában, díszítésben a variációk lehetősége végtelen. Persze a műköröm is csak ápolt kézfejen és körmökön mutat igazán jól! Egy jól elkészített műkörömmel egyszerűen és rövid idő alatt elérheted azt az eredményt - művi hatás nélkül - amiért otthon hónapokig küzdened kell.

A műköröm előnyei:

 1. A műkörömmel rengeteg időt és energiát spórólsz és hosszantartó ápolt és esztétikus összhatást kölcsönöz a kezünknek!
 2. Megerősíti a saját körmünket.
 3. Lehetetlenné teszi a körömrágást, így segít leszokni erről a rossz szokásról.

A CND Shellac

A műkörömnél kicsit kevésbé "drasztikus" megoldás a CDN Shellac használata, mely ugyanúgy hetekig tartó szép és ápolt körmöket eredményez. A CND Shellac olyan minőségi, körömkímélő, tartós lakkozást tesz lehetővé, mely hosszas kötési idő és körömsérülés nélküli tökéletes körmöket eredményez. Egy egyedülálló technika, mely ötvözi a jól ismert UV zselés és az egyszerű , hagyományos lakkozás előnyeit. Tartós, mint egy lakkzselé, de látványban, érzésben és időigényben egy hagyományos körömlakk érzetét kelti. A leszedése is kiméletesebb, hiszen oldószerrel történik és nem reszeléssel, ami károsíthatja a köröm felületét. A Shellac ugyan sokban hasonlít a gél lakkra, a különbség, hogy a Shellac-nál nem szükséges az előkészítésnél és a leszedésnél sem megreszelni a körmöt, így a saját körmünk károsítása nélkül lehet gyönyörű körmünk.

A Shallac előnyei/tulajdonságai:

 • Védi a természetes körmöt
 • Rugalmas
 • Reszelés nélkül felkenhető és leoldható
 • Tartósan gyönyörű köröm, legalább 14 napig
 • Hipoallergén és formaldehid-, toluen-, és DBP-mentes
 • Egyszerű és gyors felkenés, leoldás (max. 10 perc)
 • Látványban és érzésben, mint a hagyományos körömlakk
 • Zéró száradási idő
 • Vékonyan felhordható

Válassz minket és a Shellacot a Nagy napra, mert még a nászutadra is elkísér majd a szemet gyönyörködtető látvány!

Próbáld ki most a CND Shellac-ot szalonjainkban, express manikűrrel elkészítjük neked 6500 Ft helyett 5300 Ft-ért!

A menyasszonyok esküvői körmeit mindenképp érdemes szakértőre bízni, hiszen a kéz a figyelem központjában lesz és az összhatás akkor lesz igazán tökéletes, ha a megjelenés minden apró részlete ugyanazt a stílust képviseli. Egy megfelelő szakember nagy hangsúlyt fektet az összhang megtalálására, hogy a körmök harmonizáljanak a ruhával, csokorral, kiegészítőkkel és az esküvő témájával.

Budai szalonunk nagy tapasztalattal rendelkező esküvői köröm stylist szakembere minőségi alapanyagokkal, CND Shellac, Brillbird, Dr. Organic termékekkel garantálja, hogy a menyasszonyok körmével életük egyik legfontosabb napján biztosan nem lesz gond!

Válassz kéz-és lábápoló kezeléseink széles választékából!

Kéz- és lábápolás szolgáltatásaink

Nem csak szép, ápolt és egyedi, hanem tartós körmöket varázsolunk minden ara számára!

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/a-stilusos-eskuvoi-korom-1-resz-a-koromapolas-fontossaga/