A stílusos esküvői köröm - Bio és organikus kéz- és lábápolás

Az esküvőn nem csak a kezed, hanem bizony a lábad is "szem előtt lesz a nyitott cipőben és egy egészséges, ápolt láb és köröm megnyugtató érzés és szép látvány is...

Írta: Dén Fanni

Természetes kéz - és lábápolás

Az ápolt külsőhöz hozzátartozik, hogy a kezek, a lábak és a körmök is gyönyörűek és egészségesek legyenek. Válassz egyet bio - és organikus kezeléseink közül, hogy Te légy a legszebb és legtermészetesebb menyasszony a Nagy napon!

Azoknak a menyasszonyoknak sem kell elkeseredniük, akik semmiképp nem szeretnének műkörmöt. Számukra is van lehetőség igényes és szép körmökkel állni életük választottja elé. Szalonunk természetes alapanyagokkal történő kezeléseinek széles választékából biztosan megtalálod a Neked valót.

Bio- és organikus kéz- és lábápolási kezelések

Az elsődleges célunk, hogy a szolgáltatásaink és az alapanyagaink vendégeink igényeihez igazodjanak. Fontos számunkra, hogy a termékeink összetevői a szervezetünkre ne legyenek káros hatással, ezért minden területen a természetes megoldásokat használjuk. Termékkínálatunkkal, konzultációs szolgáltatásainkkal és teljes körű információnyújtással igyekszünk vendégeinket a Tudatos Választás felé terelni, hiszen a kozmetikai szolgáltatások esetében is lényeges, hogy természetes hatóanyag tartalmú termékeket válasszunk.

Mi a kéz- és lábápolás esetében is a biora szavazunk! Szalonunkban lehetőség nyílik az egyedülálló bio és organikus kezelések igénybe vételére is, a Dr. Organic termékcsalád használatával. A Dr. Organic termékek olyan természetes készítmények, melyek attraktív és praktikus csomagolásuknak, továbbá rendkívüli összetevőiknek köszönhetik töretlen sikerüket. A Dr. Organic csak a legnemesebb természetes és organikus alapanyagokat használja fel termékeihez, melyek a világ legkülönbözőbb részeiről, szigorú minőségellenőrzés után kerülnek a készítményekbe.

Többféle manikűr csomagot is kínálunk a szépülni vágyó menyasszonyoknak, így minden hölgy megtalálhatja a számára tökéleteset:

Bio Luxus Manikűr

A Bio Luxus Manikűr csomag a körmök formázását, igény szerinti rövidítését, a körömágy kezelését, valamint a kezek bio és organikus termékekkel való kényeztetését tartalmazza.

 • organikus spa kézfürdő
 • biokéz-peeling
 • felesleges bőr eltávolítása, formázása, alakítása
 • bio hidratáló kézpakolás
 • kézmasszázs

A bio luxus manikűr ára: 4300 Ft

Brill Bird lakkozással: 5500 Ft

Brill Bird gél lakkozással: 6000 Ft

Új CND Shell lakkozással: 6800 Ft

Paraffinos lábápolás

A kéz ápolása mellett a lábat sem szabad figyelmen kívül hagyni, akár jó idő van, akár nem. Hiszen, ha nem is mezítlábas esküvőtök lesz, a nászéjszakán azért mindig jól jön, ha lábunk is gyönyörű. Ápold lábadat is esküvőd előtt egy olyan kezeléssel, mely természetes hatóanyagokkal veszi fel a harcot a durva és berepedezett bőr kellemetlenségei ellen.

A paraffin egy kiváló anyag a kezelésekhez, mert hőtároló tulajdonsággal rendelkezik. Tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, ezáltal pedig lehetővé teszi a hidratáló krémek mélyebb felszívódását. A paraffinos kezelés a kezekre és a lábakra egyaránt jótékony hatással van és a legszárazabb bőrt is újra puhává és rugalmassá varázsolja.

A kezelés során biopeelinggel tesszük makulátlanul tisztává a menyasszony lábát, mert ápolni csak a tiszta bőrfelületet lehet! A biopeeling természet erejével, gyógynövényekkel, illő olajokkal és tengeri sóval készíti fel a lábat a további készítmények mélyebb befogadására.

A paraffinos lábápolás menete:

 1. Lefertőtlenítjük a lábakat, majd pedikűr géppel átcsiszoljuk
 2. Helyben készített biopeeling felhelyezése
 3. Masszírozás helyben készítet kakaóvajas, illő olajos pakolással
 4. A lábakat felmelegített paraffinba mártjuk
 5. Meleg hatására jobban beszívódnak a hatóanyagok, ezért egyszer használatos műanyag zacskót húzunk rá, majd meleg plédbe csomagoljuk
 6. 15 perc múlva, miután a hatóanyagok beszívódtak és a paraffin kihűlt, lehúzzuk a lábról

Az eredmény pedig tökéletes, sima és puha bőr a menyasszonyoknak.

Paraffinos kéz- és lábápolási szolgáltatásainkról és árainkról az alábbi linken olvashatsz bővebben!

Paraffinos kéz és lábápolások

Jelentkezz be szalonunkba és kényeztesd kezedet és lábadat is, kizárólag természetes hatóanyagokkal, a tökéletesen szép és ápolt kezekért és lábakért!

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/a-stilusos-eskuvoi-korom-2-resz-bio-es-organikus-kez-es-labapolas/