Menyasszonyi ruha - Heidi Elnora 2016 tavaszi kollekció

Kedveled a bohém és vintage stílust, de nem tudod, milyen ruhát válassz a Nagy Napra? Heidi legfrissebb modelljeit a szabadság, az üde nőiesség és a bohém világ természetessége ihlette... Nézd meg Te is a legújabb kollekciót, találd meg álmaid ruháját!


Heidi Elnora 2016 tavaszi kollekció

Az alabamai tervezőnő kollekcióiban a klasszikus és modern stílusjegyek mellett a hagyományos couture kivitelezés is megtalálható... Ruháit általában az időtlen nőiesség és frissesség jellemez, egy csipetnyi érzéki eleganciával fűszerezve.

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Heidi természetesen a legújabb kollekció által sem hazudtolta meg önmagát: kényelmes, enyhén bővülő és egyenes vonalú darabok alkotják a kollekciót, amelyek minden mozdulattól lágyan hullámzanak. A derék kihangsúlyozásáról pedig rafinált húzások és vékony övek gondoskodnak.

Tipp: Ezeket a modelleket ajánljuk minden menyasszonynak, aki egyszerűbb, vidéki stílusú, természetes, bohém, esetleg vintage vagy rusztikus hangulatú esküvőt tervez!

Felsőrészek tekintetében szintén az egyszerű, finom elegancián van a hangsúly: spagetti pántos, kerek, szív és V alakú dekoltázzsal, háromnegyedes ujjakkal, illetve ujjatlan, nyakba kötött, horgolt, csipkeborításos felsőrészekkel találkozhatunk.

Nem úgy a hátmegoldások, melyek között a legtöbb szinte teljesen nyitott. Láthatunk még vékonyabb és vastagabb pántokkal, illetve uszállyal kombinált darabokat is, melyek egyszerre elegánsak, különlegesek és divatosak.

Tipp: Ha szeretnéd lenyűgözni leendő férjed, akkor bátran válassz Te is egy hátul szinte teljesen nyitott modellt az esküvőre - garantált a lehengerlő, stílusos megjelenés!

Képek forrása: http://heidielnora.com, www.pinterest.com