Menyasszonyi ruha - Galia Lahav Les reves bohemiens 2016 kollekció

Galia Lahav legfrissebb modelljeiben a finom nőiesség, a bohém romantika és a buja érzékiség összefonódik: bájos, lágy esésű modellek, pazar gyöngy-, és csipkedíszítések, kreatív vágások és gyönyörű anyagok... Nézd meg Te is a legújabb kollekciót!

Galia Lahav Les reves bohemiens 2016 kollekció

Gyönyörűséges, laza eleganciával felruházott egyenes, A vonalú, trombita és sellő fazonok alkotják ezt a gyűjteményt. A modelleket szexi hasítékok, többrétegnyi áttetsző tüll, szépséges minták és átlátszó csipkés betétrészek teszik izgalmassá. Te melyiket választanád?

Ahogyan a kollekció nevéből is látszik, a tervező 2016-os ruhái a bohém stílust jelenítik meg, egy csipetnyi érzékiséggel és modern eleganciával megspékelve. Ehhez illően a modellek gyönyörű ejtett vállú, csipkés, szív vagy V alakban kivágott, hosszú ujjú, kreatív csipkeborításos és míderrel kombinált felsőrészeket kaptak.

A hátmegoldások lenyűgözőek: láthatunk mélyebben kivágott, gyönyörű csipkével, tüllel és hímzésekkel bolondítva... Válassz Te is egy ilyen szexi darabot - garantált a fényűző és extra nőies megjelenés!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

Képek forrása: http://www.galialahav.com