ToxSKINCARE vegyszermentes, botox hatású, ránctalanító kozmetikai család

A Szabó Imre Hair and Beauty egyik leghatásosabb anti-aging termékcsaládja a toSKINCARE, a bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki a hatását, ott ahol a sejt anyagcsere folyamatok zajlanak.

Írta: Tolvaj Vica

Azonnali lifting hatás tűszúrások nélkül! Látványos eredmény a nagy napra!

Próbáld ki a legújabb arcfiatalító eljárást, mely méreganyagok nélkül és tartósan tünteti el a ráncokat! Mert nem csak a húszévesek házasodhatnak. Legyél gyönyörű a nagy napon, még akkor is, ha már felnőtt gyermeked kísér az oltárhoz esetleg. A ráncok hatékony eltüntetésében a toxSkincare termékcsalád siet a segítségedre! Ránctalanító hatás esküvőre felsőfokon.

A toxSkincare egy német, prémium minőségű professzionális kozmetikai termékcsalád, mely orvosi tisztaságú, egyedülállóan magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, látványos hatást fejt ki az anti-aging kezeléseknél és az otthoni bőrápolás során is.

A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, a művi mimika pedig teljesen kizárt!

A toxSKINCARE kozmetikumok elsődleges hatóanyagai az Argireline és a Hyaluronsav, melyek nagymértékben hozzájárulnak a ráncok csökkentéséhez és megelőzéséhez. Az argireline lokális pihentető és ránccsökkentő hatása leginkább egy botox kezeléshez hasonlítható, ám túladagolni lehetetlen, így a művi mimikai hatás kizárt! A botulinum injekciós kezelés helyettesítésére már a világ minden pontján használják, hiszen az eljárás se hegekkel, se fájdalommal nem jár, sőt, értékes összetevői folyamatos használat mellett a további ráncok kialakulását is megelőzik.

A termékcsalád és a vele végzett kozmetikai kezelés, magas hatóanyag koncentrációjának köszönhetően, jelentősen csökkenti az arc, nyak, dekoltázs ráncait. B5 provitamin, A -,E-vitamin, édesmandula olaj tartalmának köszönhetően védi, hidratálja és ápolja a bőrt. Q10 liposzómái megkötik a szabadgyököket, így segítik megelőzni a légszennyezés és az UV sugárzás okozta károsodásokat.

Mikromolekuláris technológiájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, bőrfeszesítő hatása már egy alkalom után érezhető! Tökéletes hatás érhető el az esküvőre.

toxSKINCARE kozmetikai család nem tartalmaz:

 • Pegeket
 • Ásványi olajokat
 • Kémiai konzerváló anyagokat

toxSKINCARE kozmetikai család hatóanyagai:

 • Nagy dózisú Argireline
 • Nagy dózisú Hyaluronsav
 • A és E-vitamin
 • Coenzym Q10
 • B5 provitamin
 • Édes mandula olaj
 • Olivaolaj
 • Shea vaj
 • Nagy dózisú Hammamelis
 • Vitamin E Florasome
 • Barna alga
 • Koffein
 • Gesztenyéből nyert Flavonoid

A tű nélküli mezoterápiás kezelésről, tökéletes rántalanítás esküvőre:

Orvosok által közvetlen injekciózással természetesen bejuttathatóak a hatóanyagok a bőrbe, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájának a kifejlesztésével. Ezen a területen jelent az elektroporáció (tű nélküli mezoterápia) igazi nagy áttörést, mely igazából egy orvos-kozmetikai eljárás. Kozmetikusok és orvosok is alkalmazzák a világ minden pontján ezt a kezelési módszert.

Az eljárás II. generációs tű nélküli mezoterápiás készülékkel teljesen fájdalommentes, sőt, még kellemes ‘mikromasszázs’ érzet is tapasztalható. A hagyományos ‘tűs’ mezoterápia során egy automata pisztollyal extra vékony injekciós tűn keresztül adagolják a hatóanyagot a bőrbe, míg a ‘tű nélküli’ mezoterápiánál egy mezoterápiás készülékkel, ún. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe.

A kezelés lényege, hogy a készülék speciális hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falait, és ezeken a kis csatornákon keresztül juttatjuk be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatjuk a bőr felületén (hasonlóan mint az ultrahang kezelésnél), azaz lassú körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a bőrfelületet.

Mivel a bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk, az orvosi sterilitás alapkövetelmény, így erre a szakember kiemelt figyelmet fordít. (Egyszer használatos steril gumikesztyűvel végzett kezelés mellett, orvosi bőrfertőtlenítés szükséges.) A kezelés végén a páciens azonnal folytathatja az esküvő szervezését.

Mezoterápiás kezelés extra mennyiségű hyaluronsavval és botox hatású argireline-nel:

A mezoterápia napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai hatóanyag bejuttató rendszere, mely áttörve a bőr természetes védelmi hálóján, a hatóanyagokat egészen a sejtek legmélyére képes juttatni. A kezelés eredményeképpen a sejtek újrastrukturálódnak, a kollagén termelődés fokozódik, a mimikai ráncok látványosan csökkennek.

A toxSkincare termékcsalád tagjai mind steril, orvosi tisztaságú összetevőket tartalmaznak, így a mezoterápiás eljárás tökéletes hatóanyag koncentrátumai. A kezelést maximális higiénia mellett, steril gumikesztyűben végezzük, így ez semmilyen kockázatot nem jelent vendégünk számára!

Az eljárás során 2 ml tiszta hyaluronsavat és 4 ml toxSkincare szérumot juttatunk a bőrbe, külön figyelmet fordítva a ráncok környékére. A folyamat minden lépése (letisztítás, radírozás, mezoterápia, masszázs és befejezés) toxSkincare termékekkel történik, így már az első perctől kezdve elindul a ránctalanítás.

A kezelés már egy alkalom után látványos eredményt garantál, az otthoni termékek használata pedig hosszú hónapokig fenntartja annak hatását. Így akár az esküvő előtt pár héttel már csodás eredményeket érhetünk el!

Próbáld ki kezelésünket, és győződj meg rendkívüli hatékonyságáról!

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 14:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/toxskincare-vegyszermentes-botox-hatasu-ranctalanito/