A videó után biztos, hogy kutyabarát lesz

Egy szívszorító kisfilmet készítettek az örökbefogadásról, aminek csak a legvégén derül ki, hogy miről is van valójában szó.

Rossz nézni, ahogy bánnak a vöröshajú kislánnyal, akinek annyi a bűne, hogy figyelemre vágyik. A 4 perces kisfilmnek Gift, azaz ajándék a címe, Magyarországon készült.


Egészen megdöbbentő képsoron mutatják be a filmben, hogy mi is lehet a sorsa azoknak az örökbefogadott állatoknak, melyek végül nyűggé válnak a családba.
Forrás: http://hvg.hu/plazs/20150414_On_kidobna_a_pusztasagba_egy_csoppseget_E

A Menyegzolap.hu oldal 2012 óta szívügyeként kezeli az állatok védelmét és megmentését. Ezt 2015-től szeretnénk kiterjeszteni Magyarországon elsőként a Jótékonyság az esküvőn egyedülálló mozgalom életre hívásával. Tudj meg többet a mozgalomról a linkre kattintva >>

Tedd még különlegesebbé a Nagy Napot - Jótékonykodj az esküvődön! Olvass tovább >>

Hogyan tudsz segíteni, hogyan tudsz támogatni? Olvass tovább >>

Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját!


Csatlakozz, ide kattintva a Jótékonyság az esküvőn mozgalomhoz és támogatsd az állatvédelmi szervezet munkáját, tedd jobbá egy kis mentett állat életét!

Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu