Meghívni vagy nem meghívni? - Kisgyerekes vendégek az esküvőn

Meghívni vagy nem hívni? Ez itt a kérdés... Mármint kisgyerekes barátokat, rokonokat az esküvőnkre...

Azt gondolnánk, hogy apróság, de nem, ez egy nagyon fontos kérdés, hogy hívjunk-e apróságokat az esküvőre. Az ifjú pár szíve-joga eldönteni, hogy szeretne-e az esküvőjén gyerekvendégeket is. A gyerekek jelenléte általában hozzátartozik az esküvőhöz, mosolyukkal, vidámságukkal, puszta jelenlétükkel boldogságot varázsolnak az esküvőre.

Ennek ellenére azonban, az ifjú pár dönthet úgy, hogy nem szeretnének gyerekek hívni az esküvőjükre és megkérik a kedves barátokat, rokonokat, hogy inkább hagyják otthon gyermekeiket és ne hozzák magukkal az esküvőjükre. Készüljünk fel viszont arra, hogy néhány rokonunknak, barátunknak ez a kérés rosszul eshet vagy éppen pont ezért a kérésért szándékosan vagy kényszerből (mert nem tudja kire hagyni a gyerekeket...) távol marad az esküvőről.

Amennyiben viszont úgy döntenek, hogy jöhetnek a gyerkőcök az esküvőre, mindenképpen oldjuk meg az ő szórakoztatásukat is. Ugyanis az unatkozó gyereknél, csak az unatkozó gyerekek rosszabbak...

A rengeteg szervezés mellett a legjobb, ha szakember segítségére bízzuk a gyerekek felügyeletét és szórakoztatását. Ezért kedves Jegyespárok, gondoljatok már most, időben a kisgyerekes barátaitokra, volt évfolyamtársaitokra, hogy ők is veletek örülhessenek a Nagy napon, szórakozzanak, bulizzanak, akár hajnalig ne érezzék, és ne legyenek kirekesztve az ünneplésből, hiszen van megoldás!

Ám ne akarjatok ti lenni esküvőtök napján a mókamesterek! Bízzátok a profikra ezt a feladatot, és még véletlenül se lesznek fáradtságtól vagy unalomtól bömbölő lurkókat vigasztaló szülők esküvőtökön, akiket persze merev arckifejezéssel, arcra fagyott mosollyal néznek a gyermeksírás-allergiás vendégek.
Ma már létezik az esküvői gyermekfelügyelet, amikor szakemberek vigyáznak, játszanak, foglalkoznak a meghívott vendéggyerekekkel a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Mi az AS Játékvilág Kft-nél 10 éve kifejezetten gyerekrendezvények szervezésével foglalkozunk, gyakorló családanyák vagyunk, 0-15 éves korig személyes tapasztalatból is jól ismerjük a gyerekek igényeit, vágyait, jellemzőit.

Az esküvőn a rendezvényteremben, a vacsora helyszínén, vagy éppen a szabadban egy külön sarkot jelölünk ki a gyermekek számára. Berendezzük szebbnél szebb játékokkal: babákkal, kiskonyhával, szerelőműhellyel, autópályával, legoval és sok-sok más érdekes játékkal, a vendéggyerekek korösszetétele alapján. A gyereksarok nyitva tartása alatt szakképzett, gyerekszerető animátorok várják a gyerekeket, hogy együtt játszanak, kézműveskedjenek, táncoljanak, amíg szüleik felnőtt társaságban mulatnak. A gyereksarokban az egészen picikéktől a tinédzserekig mindenki talál magának elfoglaltságot, sőt gyakran még az anyukák is leülnek kézműveskedni...

A végére persze minden gyerkőc elfárad, de nagyon jól szórakoznak, és ami fontos, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érzik magukat és kellemes emlékként, barátokkal együtt ünnepelve marad meg a nagy nap!

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy a közös ünneplés valóban örömteli, felhőtlen legyen!


További információ:

 

AS Játékvilág Kft
1126 Budapest, Gyimes u. 6/B
Telefon: +36 30 576 2321
E-mail: info@asjatekvilag.hu
Weboldal

Képek forrása: As Játékvilág Kft.