Koszorúslány hajtrend 2016

A koszorúslányok számára is elengedhetetlen a jó megjelenés a Nagy Napon... Kíváncsi vagy, melyek a legújabb trendek? Megmutatjuk!

Harmóniában a menyasszonnyal

Szerző: Kovács Klaudia

Az esküvői készülődés szerves és izgalmas része a koszorúslányok kiválasztása, valamint a mindenki számára megfelelő ruha, smink, haj és kiegészítők meghatározása. Nehéz feladat közös nevezőre jutni, hiszen ahány koszorúslány, annyi féle elképzelés van. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más áll jól. Azonban, elég ha csak egy dologban megegyeztek. Ez pedig a szín. A szín egységessé teszi a hölgykoszorút, összhangot teremt a menyasszonnyal és nem utolsó sorban tökéletes harmóniát ad. Ezen kívül az egyéni kívánságok továbbra is érvényesülhetnek a frizurákon. Megkönnyítjük a helyzeted, megmutatjuk, mit tartogat számodra az idei koszorúslány hajtrend.

A frizura esetében idén elmaradhatatlan kiegészítő a virág és annak különböző változatai. Tudod mi a legjobb benne? Szinte minden hajformát különlegessé tud tenni. Azonban, alapszabály, hogy ne ragyogjuk túl az arát! Ha a menyasszony haját is virág ékesíti figyeljünk oda rá, hogy a koszorúslányok kevesebb és visszafogottabb díszekkel tündököljenek.

Rózsa a hajból

Ha nem vagy élővirág párti akkor sem baj, íme néhány ötlet, hogyan lehet a saját hajadból rózsát varázsolni.

Pillangó

Ha valami nagyon egyedit szeretnél, akkor nyugodtan térj el a megszokottól és vállalj be valami izgalmas hajkiegészítőt. Például egy pillangót a hajadba, a tavaszt, a nyarat idézve. A pillangó egy tavaszi-nyári esküvőn ráadásul nagyon trendi.

Konty

A klasszikus konty soha nem megy ki a divatból. Kifinomult, sokféleképpen variálható, elegáns és hamar kész van. Kombinálhatod hajfonattal vagy fokozhatod a hatást lazább tincsekkel is. A balerinákat idéző hajstílus az idei trend tuti befutója.

Fonás

Ahogy a konttyal úgy a fonással is learathatod a babérokat. Ha rövidebb vagy félhosszú hajad van, akkor ezt egyszerűen imádni fogod, és tökéletes elegáns lehetsz egy szép fonással, akár már a legegyszerűbb fajtájával is. A hajfonás örök klasszikus, mint a farmer viselése a hétköznapokban.

Bármilyen hajstílust is választasz idén ne feledd: “A megfelelő haj egy nőt szebbé a gyönyörű nőt felejthetetlenné teszi.”

Az esküvő alkalmával pedig még inkább arra törekszünk, hogy az a nap különleges és maradandó legyen. Ha elégedett vagy megjelenéseddel azt mások is észre fogják venni. Koszorúslányi teendőit mellett bízd ránk frizurád elkészítését és gondoskodunk arról, hogy egész nap ragyogj. Látogass el szalonjaink egyikébe egy frizura próbára és megmutatjuk mi áll neked a legjobban!

Koszorúslány hajtrend kicsiknek is

A menyasszony apró tisztségviselői számára is különleges nap az esküvő. A rózsaszirom, a rizsszórás és a fátyolvivés nagykövetei hamar a figyelem középpontjába kerülnek. Gyermeki mivoltukkal, elegáns megjelenésükkel mindenki kedvenceivé válnak.

A felnőtt koszorúslányok mellett a kislányok is igazi bálkirálynőkké válnak ezen a napon. Ahogy a koszorúslányoknál, úgy a kicsiknél is hódít a fejdísz és a virágkoszorú, ami igazán bájossá varázsolja a kis hölgyeket. Az idei trend nagyon felkapta a természetes vonalat, akár egy konty akár egy kiengedett haj, egy beletűzött virág meseszép frizurát kölcsönöz. A hajfonat is hódít, teret kapnak a laza hullámok, amiket kiválóan feldobnak ezek a kiegészítők.

Ha már a lányok, jöjjenek a kis szívtiprók is, akiknek szintén nagy szerep jut a Nagy napon. A vőlegénnyel összeöltözött fiúknál nincs is helyesebb dolog a világon, főleg ha hajstílusban is megegyeznek. A gyűrűhordó hajtrend kiegészítője a kalap, ami pompásan passzol erre az alkalomra. Az oldalra fésült, a két oldalt illetve hátul felnyírt fazon ugyanannyira lélegzetelállító, mint a frufrus vagy kócos hosszú haj. Ugye, milyen vagányak?

Hozd el hozzánk a kicsiket is és készülődjetek együtt szalonunkban. A koszorúslányok (és kismenők) elengedhetetlen résztvevői egy esküvőnek, és az előkészületeknek, nagyon sok terhet levesznek a menyasszony válláról, és csodásan mutatnak az oltár és az ara mellett.

Forrás: http://szaboimre.hu/koszoruslany-hajtrend-2016/