Századelős hangulat, exkluzív környezet Budapest szívében - Ádám Villa

Századelős hangulatot sugalló neobarokk épület, divatos kőindák, csodálatosan szép, gondozott kertben a platánfa árnyát élvező előkert... itt minden együtt van egy romantikus esküvő lebonyolításához, egy emlékezetes szertartás celebrálásához... Ismerd meg jobban az Ádám Villát és válaszd te is esküvőd helyszínéül!


A Budapest szívén keresztül futó Városligeti fasor 35/a. szám alatt található rendezvényhelyszín méltán nevezhető a fasor ékszerdobozának, hiszen neobarokk stílusában visszaállított vonásai rangot és elegáns helyszínt kölcsönöz, bármilyen alkalomról is legyen szó. A belváros közelsége lévén gyors és könnyű megközelíthetőséget, privát parkolója kényelmes parkolási lehetőséget biztosít a vendégek számára. A villa századelős hangulatát sugalló divatos kőindái, a platánfa árnyát élvező előkert exkluzív fogadtatást jelent.

 


Romantikus miliő, kötelezettségek nélküli nyugalom. Az Ádám Villában mentesül a futószalag szerű sablonoktól, az esküvői szertartás akár a villa előtti Platánfa árnyékos kertjében vagy az impozáns nyugati szárnyban is megtartható. A szertartás után oldott, családias hangulatban ünnepelhet tovább vendégeivel az intarziával díszített hallban, ezalatt a ceremóniaterem tánctérré alakul. Megálmodott dekorációjának csak a képzelet szab határt, ízlésének megfelelően szabadon dekorálható az épület. Szabad kezet kapnak a vendéglátás mozzanataira is, itt megvalósíthatja álmait. Ha a teljes körű szolgáltatást választja, az ünnep koreográfiájának minden mozzanatát rá bízhatja a Villa esküvőszervezőjére a cateringtől, a fotózáson át a zeneszolgáltatásig.

A Villa otthonos légkörében minden tekintetben Önökre fókuszál a figyelmük, így készülhetnek életük legszebb napjára!


A villa elegáns, formalitásoktól mentes, reprezentatív környezetet biztosít Partnerei megvendégelésére és lenyügözésére. Otthonosan, zavartalanul mozoghat, kötöttségek és kompromisszumok nélkül és lebonyolítással is segítik a munkáját.

Minden feltétel adott, ami egy stílusos és exkluzív, zártkörű találkozóhoz szükséges. Vendégei itt valóban vendégnek érezhetik magukat, ide garantáltan csak az jön be, akiket meghívott, nincsen átmenő forgalom, vagy egyéb zavaró tényező. Ha Önnek fontos a megjelenés és a kuriózum, valami igazán különlegessel szeretné elkápráztatni vendégeit, akkor találkozója, családi ünnepe az Ádám Villában otthonra talál.

 

 

A vendéglátás saját szervezésben is megoldható, de igény szerint bármilyen típusú ellátást biztosít a helyszín, legyen szó koktélpartiról, ültetett állófogadásról, vagy díszvacsoráról. Standok, kiállítási elemek, paravánok, egyéb kísérő elemek biztosítása is megoldott.

Amennyiben a találkozót emlékezetes, izgalmas kiegészítőkkel tenné maradandóvá, arra is garantáltan akad ötletük, céljuk, hogy minden itt töltött perccel lenyűgözzék a meghívottakat.

BEFOGADÓ KÉPESSÉG
Mely berendezéssel mekkora létszám fér el a villában?

Minden feltétel adott, ami egy stílusos és exkluzív, zártkörű találkozóhoz, családi eseményhez szükséges. Vendégei itt valóban vendégnek érezhetik magukat, garantáltan csak az jön be, akiket meghívott, nincsen átmenő forgalom, egyéb zavaró tényező. Ha Önnek fontos a megjelenés és a kuriózum, valami igazán különlegessel szeretné elkápráztatni vendégeit, akkor találkozója nálunk otthonra talál.
 

 

BERENDEZÉSI LEHETŐSÉGEK
A számos berendezési lehetőség közül, néhány alapvető:

Kerek asztalos elrendezés

Táblaasztalos U alakú elrendezés

Termeik a rendezvény forgatókönyve szerint bármikor egybenyithatók vagy szeparálhatók, természetes fénnyel és légkondicionáló berendezéssel ellátottak.

A modern technika praktikus eszközeivel pedig minden adott egy színvonalas rendezvényhez. Az egyszerű állófogadástól a körasztalos díszvacsoráig számtalan kombinációban variálható az asztalok elrendezése. A termekkel közvetlen kapcsolatban álló fedett terasz pazar kiegészítő eleme lehet eseményének. Mindez Pesten, a város szívében. Rendezvénye zártkörű, s ezáltal valóban zavartalan, meghitt, bensőséges eseményt eredményez.

 

 

Ha elegáns és kifinomult helyszínt keres, Önnek az Ádám Villa az ideális helyszín.

Vegye fel a helyszínnel a kapcsolatot!

Elérhetőség:

Ádám Villa
1071 Budapest, Városligeti fasor 35/A.
Telefon: +36 70 376 9930
E-mail: rendezveny@adamvilla.hu
E-mail: info@adamvilla.hu
Weboldal: www.adamvilla.hu
Kapcsolattartó: Ulicsák Sarolta