Quintil - Egyedi tervezésű pohárékszerek

Legyen stílusos a pohárköszöntő a te Nagy napodon! Igazi különlegességet ajánlunk figyelmedbe, a Quintil egyedi pohárékszert, mint kiegészítőt. Melyet a pohárköszöntő után csodálatos emlékként, köszönetajándék formájában akár meghívottaidnak is ajándékozhatsz... így elegáns és stílusos kiegészítője lehet a Nagy napnak és elbűvölő, gáláns ajándék meghívottaidnak....


A Quintil egy egyedi tervezésű pohárékszer, a köszöntők, stílusos borozások, kiegészítő kelléke, multikristály, féldrágakő és Swarovski felhasználásával.

A Quintil története jó néhány évvel ezelőtt kezdődött. A termék megálmodója, Barkaszi Dóra ajándékot keresett olyan barátainak, akik szeretik az egyedi, minőségi dolgokat és fontosnak tartják, hogy tárgyaiknak stílusa és története is legyen – a keresgélés közben született meg a Quintil gondolata. A dizájner a prototípust édesanyjának készítette 2015-ben, ezt követte az első kollekció.

Az első, szélesebb nyilvánosság előtt debütáló ékszerek motívumaiban fontos szerepet kaptak olyan magyar karakterek, mint a puli, a pálinkás butykos, a bajszos ember, a kalocsai minta, a paprika vagy a Rubik-kocka. Magyarország "jelképei" ezek, így az ide látogató külföldiek akár egy baráti borozás közepette is hatásos impressziót kaphatnak kulturális örökségünk palettájáról.


A további kollekciók egyedi figuráit az alkotó és legközelebbi családtagjai kedvenc tárgyai, hangszerei és legkedvesebb állatai inspirálták. Személyes történetekből, emlékekből született meg a bagoly, a könyv, a kulcs, a madáretető, a gitár és a kehely.

Ajánljuk: Köszönetajándékként, kiegészítőként, mely egyben stílusos eleganciát kölcsönöz esküvődön a pohárköszöntőnek és szép emléket idéző ajándék is meghívott vendégeid számára. Az elegáns esküvő elmaradhattalan kelléke a Quintil pohárékszer!


Az ezüstözött Quintil pohárékszerek Swarovski kristályokkal, és olyan féldrágakövekkel készülnek, mint a hegyikristály, hematit vagy rózsakvarc, de vannak teklagyönggyel, illetve strasszos fémgyönggyel díszített kreációk is. A készítés technológiái folyamatosan alakulnak, fejlődnek, ez a nyitottság a változásra még számos lehetőséget hordoz az alapanyagok kombinációit illetően is.


Az ékszerek anyagának kiválasztását is alapos kutatás előzte meg. A kövek, kristályok és különböző ásványfajok gyógyító rezgéseiről az emberiségnek évezredes tudása van. Ezt a tudást használta Dóra a kollekciók, a Charm Szettek összeállítása során, a készítés során maga is jócskán elmerült az alapanyagok tanulmányozásában.

Dóra szerint a Quintil egy utazás - a legizgalmasabb része még csak most kezdődik. A fesztiválok és a minőségi borkultúra országában egy dizájn-termékkel arra vállalkozik, hogy feldíszíti a borozó társaságok poharait.

A kollekciók fotói megtekinthetők a Quintil nemrég elkészült honlapján, www.quintil.hu


További információ:

Kapcsolattartó: Barkaszi Dóra
E-mail: quintil@quintil.hu
Telefon: +36 70 502 01 18