Extrém esküvői frizurák

Minden menyasszony vágyik arra, hogy a "Nagy napon" magabiztos és gyönyörű legyen. A ruha, a smink, a kiegészítők mind-mind ezt a célt szolgálják, azonban vannak olyan menyasszonyok is, akik egyéniségüket, egyediségüket is megakarják mutatni a hajkoronában is... Nézzünk meg néhány példát erre!

Szerző: Metz Zsófi

Minden nő álma, hogy az esküvője tökéletes, és az egyik legszebb napja legyen az életében. Ha már megvan a pontos dátum, nincs más hátra, csak a tervezgetés. Sokan ilyenkor arra törekednek, hogy különlegességet, eltérő ötleteket vigyenek a sajátjukba. Céljuk, hogy próbáljanak kitűnni az esküvőjükkel a többiekétől. Ahány ember (pár), annyiféle nagy nap - van, aki minél nagyszabásúbbra szervezi, van, aki a természetesség híve, azonban minden menyasszonynak különleges ez a nap, az biztosan közös minden esküvőben. Abevállalósabbmenyasszonyok sok esetben a hajválasztásnál is szoktak vadabb ötletekkel előállni, míg mások a dekorációt vagy a ruhát varázsolják extrémebbé. Összeszedtük nektek az idei év legextrémebb esküvői frizuráit, hogy pici segítséget nyújtsunk a legjobb kiválasztásában, és ezzel is levegyük a terhet a vállatokról a sok teendő mellett.

A frizura választásnál fontos szempont a haj hosszúsága, a ruha fazonja és díszítése, de a legújabb trendek között biztosan találsz olyat, mely minden "körülményhez" passzol, és neked is tetszik. Nézzük a kicsit extrémebb esküvői frizurákat!

A színek dominanciája

Elsőként leszögezhetjük, hogy a színek kombinálásával lehet a legjobban kitűnni a tömegből. Egy jól megválasztott, hozzád illő, divatos hajszínnel te lehetsz a legegzotikusabb ara. Trendi választás ilyenkor az év divatszíne a rózsakvarc, ami idén a sztárok nagy kedvence is. Fehér bőrű, lágy arcú lányoknak tökéletes választás.

Nem lehet mellélőni a már jól megszokott és beválltombréval sem. Ha csak felfrissíteni szeretnéd a külsődet, maradj az eredeti hajszíneddel kombinált változatnál, de ha a merészebb dolgokban gondolkodsz, bolondítsd meg extrém színekkel bátran. Garantáltan elsöprő sikerre, és tátott szájakra számíthatsz a lagziban.

A fesztiválok nyomában

A fesztiválokon elhíresült tollak és virágos koszorúk is jó megoldások a nagy napon, főleg ha egy picit hippisebb, bohémebb jellegű is az adott téma. Egy tengerpartos, naplementébe nyúló szertartáshoz meg egyszerűen kötelező. Laza, egyszerű és vidám külsőt eredményez. Ha igazán különleges fejdíszt szeretnél, bátran válogathatsz bármely vintage boltban, biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelőt. Használd kedvedre a haj és fejdíszeket, akár sikkes egyenes vagy laza hullámokkal fűszerezve.

Egyszerű, de nagyszerű

Akik az összefogott hajat preferálják, nekik az egyedi fonatokat ajánljuk leginkább. Kényelmes, stílusos és nem lóg bele az esküvői tortába vagy nem fújja a szél a szemünkbe a fotózások alatt. A legnehezebb feladat megtalálni a nekünk megfelelőt, hisz már annyi fajta és féle gyönyörű fonatot készítenek a szakemberek, hogy csak győzzük választani. Idén a vízeséses fonás is közkedvelt viselet, ami extrém színnel még nagyobb hatást ér el. Ilyenkor a hajad lazán hullik a vállaidra, de mégis stílusos és egyedi. Göndörítheted kurtán vagy laza hullámokkal, de egyenesen is fantasztikusan mutat.

Az Örök kedvenc

A hercegnős stílusú lányoknak is van bőven választék a csodás frizurákból. A klasszikus kontyok hosszabb és rövidebb hajú lányoknál is kivitelezhető és az elegancia kedvelőinek csodás választás. Előny, ha a ruhád már erősen díszített, így nem kell a hajadra már nagy hangsúlyt fektetni, illetve ha fátylat fogsz viselni. Ez a fazon szinte soha nem fog kimenni a divatból, és hát ki ne szeretne igazi hercegnő lenni az esküvőjén?!

Apró csillogás

Ha ruhád egyszerű és nincs fátylad sem, mégis szeretnél valami csavart, a legjobb megoldás, ha feldobod a hajad egy koronával vagy kis tiarával. Így biztosan hercegnőnek fogod érezni magad a nagy napon. Vagy esetleg egy csillogósabb, a 20-as évekbeli Amerikából ismert hajpánttal is megfűszerezheted a kinézeted. A lélegzetelállító ragyogás biztosított!

A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és megtaláld a saját elképzelésednek megfelelő kreációt. Légy nyitott, engedd el a fantáziád és bátran fordulj szakembereinkhez szalonjainkban, akik készségesen állnak rendelkezésedre és elkészítik a frizurádat, szinte bármit, amit megálmodtál! Válassz esküvői csomagjaink közül vagy csak jelentkezz be online!

Esküvői csomagok

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/extrem-eskuvoi-frizurak/