Fergeteges lány-és legénybúcsú a Balatonon

Egy igazi fergeteges lány vagy legénybúcsút szeretnél? Tudod, mi kell egy igazán emlékezetes lánybúcsúhoz, legénybúcsúhoz? Fergeteges hangulat, izgalmas, humoros feladatok, kreatív ötletek és szuper helyszínek... Nézzük, hogyan tehetjük felejthetetlenné a bulit! A magyar tengeren több program közül is választhatsz... ismerd meg a T-Flottát és kínálatukat!


Fergeteges Leány és Legénybúcsú a Balaton közepén

Egy dolgot ne felejts el ha minket választasz.” Ami a hajón történik a hajón is marad”
Felejthetetlen élményekre vágysz? Nem tudod , hogyan töltsd az utolsó nagy bulit a nagynap előtt? Bízd magad ránk, egy fergeteges program, exkluzív helyszínek, igazi Balatoni party hangulat. Mindent elintézünk a szervezést és lebonyolítást illetően, csak magatokat kell hoznotok. Mire vársz? Hajóra fel!!

Kedvezményes csomagunk tartalmazza:

  • show műsor profi táncos lánnyal a vendégseregnek 1 óra időtartamban(legénybúcsú esetében)
  • leánybúcsú esetében korlátlan italfogyasztás
  • fejenként 3 különleges koktél a garantált hangulatért
  • 2 órás hajbérlés , privát környezetben csak ti és a Balaton
  • fény és hangtechnika
  • füstgép
  • CSAK TI ÉS A BALATON

Szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani a Balatonon egyedülálló programunkat akár lány-legénybúcsúval kombinálva. Teljes kikapcsolódás nyújtó “relax” kirándulás: Fürdős túra a Balaton közepére.

Menetrendben és egyéni megrendelésekre is szervezünk fürdős túrát a Balatonra, 1 és 2,5 órás időtartamban. Az egy órás kifutás alkalmával rövid fürdésre van lehetőség, üdítőt és bort (csak fürdés után) adunk grátiszként. Fürdős programjaink kiválóan szolgálnak alapul legyen szó családi rendezvényről, vagy egy baráti összejövetelről. Egy dolog biztos erre a napra mindenki emlékezni fog.

A 2,5 órás túra hosszabb és teljesebb kikapcsolódást ígér. Napozás, pihenés, italok, fürdés a Balaton közepén a mindig kristály tiszta vízben. Sokat lehet írni és olvasni erről, ki kell próbálni inkább. Képzeljük el a Balaton , a talizmán yacht, az élmény és mindez a fürdés után egy jéghideg mojitoval? Kell ennél több? Ne habozz!

Közös programként egy Balatoni motorcsónakos száguldás a csapattal:

Egyedi programok szervezése, felnőtteknek is!

Vásároljon Balatoni hajózási szolgáltatásainkból a http://myselection.hu/ oldalunkon, ahol a "Partner" kód megadásával 20 % kedvezményben részesül.

Elérhetőség:

Elérhetőség:

T Flotta Kft – Talizmán Yacht
8600 Siófok, Petőfi sétány 9.
Telefon: +36 30 5424 547
E-mail: info@tflotta.hu
Weboldal: http://www.tflotta.hu/leanybucsu
http://www.tflotta.hu/legenybucsu

Programok: http://www.tflotta.hu/chip_and_dale_show