Esküvői körömtrend 2016

Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is, sőt ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel!

Szerző: Marján Melinda

Mikor eljön a nagy nap, és a szerelmed végre az ujjadra húzza a gyűrűt, fontos, hogy a kezed és a körmeid ápoltak legyenek. Az elegáns francia manikűr, mindig nagy sikert arat. Több féleképpen fel lehet dobni, és mindig aktuális. Ha pedig igazi rajongója vagy, viseld bátran. Az idei körömtrend is kedvez neki.
Ám a 2016-os esküvői körömtrend sok érdekességet tartogat még. Ha szereted a színeket, szeretsz új dolgokat és mintákat kipróbálni, vagy csak egyszerűen valami különlegeset szeretnél, itt az alkalom, hogy megismerd az új divatot.

Szikrázóan ragyogó körmök

A gyönyörűen ragyogó körmök mindenkit elvarázsolnak. Egy kis csillám és máris varázslatosan fogsz festeni. Akár az egész körmödet beboríthatod csillámmal, de ha túl soknak találod, az alap lakkot is feldobhatod vele. Egy kicsi a körmöd hegyére, vagy a tövekre, esetleg valami motívumot kreálsz belőle, vagy keresztbe csíkokat húzol. Bárhogy is döntesz, tökéletes választás és passzol az idei köröm trend elvárásaihoz.

Semleges alapon romantikus motívumok

Ez egy könnyed viselet. A lényege, hogy válassz egy lágy alapszint. Legyen akár rózsaszín vagy barack, fontos, hogy tiszta, lágy és semleges alap legyen. Utána kerül rá a minta. Kecses pontok, virág vagy csipke motívumok jellemzik ezt a stílust, mely feldobja a hagyományos manikürt. Ha ezt a típust választod, biztosan mindenki a csodájára fog járni.

Szép pasztellszínek kavalkádja

Gyönyörű hatást kelthetnek a pasztellszínek árnyalatai, bármilyen mennyiségben. Csak a képzelet szabhat határt. A lágy színek nem túl erőteljesek, finomak, így nem érezheted őket soknak. Ez egy vidám stílus melyben a színek harmóniája köszön vissza. Akár egy színt és annak az árnyalatait, vagy több színt választasz, az eredmény bámulatos lesz.

Grafikák a körmön

A merész és vakmerő menyasszonyoknak ajánljuk, akik szeretnek kísérletezni és új dolgokat kipróbálni. Az idei évi körömtrend nagyon keratív része. Rengeteg szuper alakzat és forma közül választhatsz, kezdve a komolytól a mókásig.

Sötét árnyalatok

A vintage által inspirált stílus komoly és elegáns. A sötét árnyalatok a téli időben a legtökéletesebb. A szürke, az ezüst és a szénfekete színskáláján mozgunk, melyből gyönyörű kreációk születhetnek. Ám a többi sötétebb árnyalatról se feledkezzünk meg, hisz mindegyik tökéletesen kiegészítheti a stílusunkat.

Forrás: http://szaboimre.hu/eskuvoi-koromtrend-2016/?preview=true