Férfi hajtrendek 2016 ősz-tél

A vőlegények számára is elengedhetetlen a jó megjelenés a Nagy Napon, és a frizuráról sem szabad megfeledkeznünk! Kíváncsi vagy, melyek a legújabb trendek? Megmutatjuk!

Szerző: Tauber Kinga

Kíváncsi vagy, hogy milyen férfi hajtrendek fogja uralni az őszi és a téli hónapokat? Elhoztuk nektek a legtrendibb frizurákat, amikkel garantáltan ápolt, igényes és kifogástalan külsőt tudsz majd biztosítani magadnak a mindennapokra. Válassz te is a stílusodhoz, arcformádhoz, szakálladhoz, korodhoz legjobban illő frizurát az őszi-téli trendekből. Hiszen egy jól választott fazonnal, vágással tökéletes lehet a kinézeted. Hogyha egy kis segítségre van szükséged a következő hajvágásod előtt, vagy ha csak simán kíváncsi vagy a legújabb trendekre, akkor jó helyen jársz.

Klasszikus és modern quiff

Évek óta újra és újra visszajön a divatba az 1950-es évek flattop és pompadour stílusának keveréke a quiff frizura. Ami nem más, mint az oldalt rövidebb, felnyírt, felül a fejtetőn pedig hosszabbra hagyott fazon. Nagyon sokféleképpen tudod formázni ezt a stílust, éppen amennyi időd, kedved van hozzá.

És, hogy mit takar a modern quiff kifejezés? A klasszikusnak a fiatalosabb, extrémebb változata, ahol még nagyobb a kontrasztosabb drasztikusabb az átmenet a lenti rövid és a fenti hosszú rész között, pont mint a jobb oldali képen.

Közepes hosszú frizurák még mindig divatban

Ez a stílus viszonylag sok reggeli készülődéssel jár, de a hatása a nőknél garantált. Hiszen melyik nő ne szeretne bele túrni egy ilyen hajba?! A hosszabb hajból pedig különféle megjelenéseket, fazonokat tudsz magadnak készíteni, mindig alkalomhoz illőt. Ha pedig azt szeretnéd, hogy még férfiasabb legyen a kicsit hosszabb hajad növessz hozzá szakállat, így még tutibb a végeredmény.

A praktikus rövid

Ezzel a hajjal aztán nem sokat kell foglalkozni kedves férfiak. Mondjuk ha ezt választod a hölgyek se tudnak sokat babrálni majd a hajaddal, nem lesz hova beletúrni, mit meghúzni. De legalább nem fogják azt gondolni, hogy többet álltál reggel a tükör előtt készülődéssel, mint ők.

Ha ezt a stílust választod mindenképp növeszd meg azért 2-3 centiméter hosszúra. Ha pedig egy kis borostát is hagysz, kifejezetten rossz fiús, macsós lesz az új külsőd.

2016 szakállhoz illő hajtrendjei

A szakálltrend egész 2016-ot átjárja, az egyik legdivatosabb stílus az idén. Fontos azonban, hogy ne csak ruháid, hanem a szakállad is passzoljon hajadhoz. Vágj bele ebbe a stílusba a hidegebb hónapokban. Nézzük is milyen stílusú frizurák passzolnak a férfias arcszőrzethez. Itt van például az éles oldalválaszték, bármelyen is a szakállad, biztosan jól fog állni. Akár sportos, akár hivatalos, akár alkalmi napokon is helyt áll. Igazán férfias választás.

Ha hosszabb a hajad, növeszd még egy kicsit és hord "man bun"-ban, vagyis a jól ismert férfi kontyban. Mindegy milyen hosszúságú, sűrűségű a szakállad, a kinézeted csillagos ötös lesz tőle, ezzel a hajjal párosítva.

Wetlook haj

Az 1990-es évek inspirálta vizes hatású hajtrend igazán férfias választás, komoly érett férfi megjelenés. Ráadásul könnyen el is készítheted, nem kell hozzá más csak egy kicsit hosszabb haj, egy vízbázisú hajzselé amit fel tudsz vinni a nedves hajadra. Még fésű se szükséges, hiszen az ujjaid segítségével is tökéletes végeredményt tudsz elérni.


Forrás:http://szaboimre.hu/ferfi-hajtrendek-2016-osz-tel/