2016-os őszi-téli körömtrendek

A nők mindig is a figyelem középpontjában voltak, vannak és lesznek is... Nagyon fontos, hogy a kezük, körmük ápoltságára is hangsúlyt fektessenek. Nézzük meg együtt, mi most a trendi a körömdivat területén!

Szerző: Marján Melinda

A ruhák és kiegészítők mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a körmeinkre is és így ezekben is mindig megjelennek újabbnál újabb trendek és őrületek. És nincs másképpen a 2016-os őszi, téli körömtrendek kapcsán sem. Választhatsz egyszerűen elegáns, különleges mintájú, vagy bájosan csillogó stílusok közül. A lényeg, hogy illeszkedjen öltözékedhez és sminkedhez is. Így lesz tökéletes az összhatás!

A legsötétebb

Mint minden ősszel és télen, idén is előtérbe helyeződnek a sötétebb árnyalatok, most azzal a különbséggel, hogy tényleg a legsötétebb színeket választhatod. Lehet az lila, vagy barna, ami már szinte feketére hajaz, de természetesen a fekete is igazán trendi lesz! Ha kicsit megbolondítanád, akár kombinálhatod a sötét árnyalatokat a feketével körmeiden úgy, hogy a felső részét feketére, az alsót pedig például sötét bordóra fested. Ilyen manikűrrel erős és magabiztos lesz megjelenésed.

Futurisztikus ezüstök

Az ezüstös manikűr már tavasszal is nagy népszerűségnek örvend és nem marad ki a 2016-os őszi, téli körömtrendek közül sem. A csillogó és fényes árnyalatok a jövőt idézik meg, mikor talán minden fémből lesz. Választhatsz akár sötétebb, króm árnyalatot is, illetve megbolondíthatod egy kis arannyal is manikűrödet. Ha több színt szeretsz használni, akkor körmeid félhold részére kenj fel aranyat, a többire pedig egy hozzá illő ezüst árnyalatot.

Csillám, csillám, csillám

Ha imádod a szikrázó körmöket, ez az év igazán neked kedvez, hiszen a ruhákon és kiegészítőkön kívül körmeiden is trendik a csillámok. Festheted átlátszó, vagy egy élénk alapszínre őket, esetleg francia manikűrt imitálva tehetsz csillámokat körmeid végére is. Most igazán kiélheted a magad, ha ez a te stílusod!

Swarovski körmeiden

Ha nem elég a glitter és még jobban ki szeretnél tűnni a tömegből, tehetsz kis kristályokat körmeidre, melyek igazán megbolondítják megjelenésedet! Teheted őket fekete, más sötét árnyalatú lakkra, vagy akár rózsaszínre, pirosra is. Néhány kristály biztosan fényűzővé varázsolja a legegyszerűbb manikűrt is. Különleges alkalmakra kifejezetten jól mutathat.

Márványos hatás

A különböző anyagok imitálása manikűrödön igazán divatos a 2016-os őszi, téli körömtrendek között. Úgyhogy most essen pár szó a márványról is. Ez a stílus bájos és kifinomult hatást kelt természetes színeivel. Hogyha a visszafogottabb trendeket szereted, de te is kipróbálnál valami különlegeset, akkor ez pont neked való. A mindennapokra és különleges alkalmakra is tökéletes választás.

Csíkozz!

Már év elején divatba jöttek az egyszerű és elegáns csíkok és ez a stílus a 2016-os őszi, téli körömtrendek között is megtalálható. Főleg, mivel ruházatunkban is megjelentek a vonalak és a matróz csíkok. Egyszerűen dobhatod fel manikűröd, ha egy semleges színre felviszel egy, vagy akár több vízszintes, vagy függőleges csíkot.

Játék a negatív térrel

Ez a stílus hasonlít az előzőhöz, hiszen itt is egy semleges, vagy átlátszó alaplakkra vihetsz fel különböző mintákat, geometrikus motívumokat. A minták felviteléhez használhatsz fekete, fehér, vagy akár valamilyen vibráló színt is. Itt tényleg csak kézügyességed és kreativitásod szab határokat!

Vissza a 90-es évekbe!

Te is emlékszel a 90-es évek körömőrületeire? A vibráló színekre, érdekes grafikákra és vicces mintákra? Ha hiányoltad őket, most újra kipróbálhatod ezt a stílust! Szerezz be pár neked tetsző színt, egy vékony körömlakk ecsetet és varázsold vissza manikűröd a múltba!

Visszafogott elegancia

Ha a természetesebb, visszafogottabb manikűr híve vagy, a 2016-os őszi, téli körömtrendek körül ezt ajánljuk neked. Válassz nude, vagy barna árnyalatokat, ezek a rövid körmön különösen klasszul néznek ki és minden alkalomra tökéletesen megfelelnek. Kezednek ápolt hatást kölcsönöznek!


Forrás: http://szaboimre.hu/2016-os-oszi-teli-koromtrendek/