Esküvői hajtrendek: Fonott tincsek

A menyasszony frizurája sok kérdést felvet, milyen legyen a színe, a formája, mi az ami igazán trendi és jól is áll az arcformámhoz? Nézzük meg együtt a fonott esküvői frizurákat és válassz közülük Neked tetszőt!

Szerző: Vincze Szandi

Igazán romantikus és elegáns hajat szeretnél az esküvődre, mégis szeretnéd valamivel "megbolondítani" frizurádat? A fonatokat Neked találták ki! Összegyűjtöttük a legszebb képinspirációkat, hogy legyen miből válogatnod a Nagy Nap előtt!

Csodálatos kontyok

Néhány fonott hajtincs tökéletes kiegészítője lehet a különböző alkalmi kontyoknak. Az ilyen frizura minden menyasszony számára remek választás, az arcformához és esküvői stílushoz megfelelően kiválasztott konty kiemeli az arcot és igazán romantikus hatást kelt. Idén igazán népszerű a kicsit megbolondított, extravagáns, hajfánkkal elért feszes konty, illetve az igazán bohém, laza konty is - Te melyiket választanád?

Romantikus virágok és masnik

Talán azt gondoltuk, hogy a vintage és romantikus hatást már nem lehet fokozni a fonatok esetében, azonban egy könnyed, csipkés ruhához akár virágokat és masnikat is választhatunk hajunkba, melyek garantáltan felteszik az i-re a pontot! A színválasztásnál is lehetünk merészek és kreatívak, pár színesebb kiegészítő egy új megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak, azonban nem érdemes túlzásba esni sem - fontos, hogy maximum egy-két hangsúlyos szín legyen esküvői ruhánk mellett, nehogy túlságosan elvonja a figyelmet.

Összefogott haj egy kis csavarral

A lófarokba összefogott hajról sokunknak a mindennapi rohanások egyik megoldása ugrik be, de egy-egy lófarok is lehet elegáns és alkalomhoz illő, csak pár extravagáns fonatra van szükségünk! Az alábbi ábrák csapatunk szerint tökéletesen bizonyítják, hogy az összefogott hajkorona is lehet abszolút lenyűgöző, arról nem is beszélve, hogy mindenképp eredetibb megoldás a legtöbb menyasszonyi frizuránál!

Kiengedett hajkoronák

Egyszerűen imádjuk ezt a frizurát, hiszen itt minden a kreativitáson múlik! A félig kiengedett haj mindenkinek jól áll, szintén kiemeli az arcformát és a szemeket (a Nagy napon a menyasszony arcának kiemelése pedig talán az egyik legfontosabb részlet!), a hátratűzés megoldásai pedig mindig nagyon érdekesek. Ilyen például a nagy kedvenc parkettafonásos hátratűzési megoldás, de a Nagy napon lehet, hogy a szívecske formájú fonatnak sem tudnánk ellenállni!


Forrás:http://szaboimre.hu/eskuvoi-hajtrendek-fonott-tincsek/