Vörös hajszíntrendek 2016 ősz

Idén igazi démon lehetsz egy jól megválasztott vörös színárnyalattal, nézd meg legújabb, szebbnél szebb vörös árnyalatok, formákat, stílusokat!

Szerző: Metz Zsófia

A vörös hajú nőkre mindig egyfajta buja, érzéki teremtésként tekintettek a férfiak, olyan csábítókra, akik millió titkot őriznek. Egy hajszín alapján sok mindent gondolhatunk a nők személyiségéről. A vörös színdominanciájából, intenzitásából fakadhat, hogy ez a szín lett az érzékiség árnyalata. Míg a római asszonyok szívesen színezték a hajukat vörösre, addig a középkorban a boszorkánysággal hozták kapcsolatba, ez pedig azóta is megmaradt, persze szelídült egy kicsit a vélemény, de továbbra is a csábítást és erős szexualitást kötik hozzá. Itthon kevés a természetes vörös hajú ember, de ezt a színt szívesen választják a nők. Most megmutatjuk nektek mik a 2016-os év őszi és téli vörös haj trendjeinek legfőbb képviselői. Mik lesznek a legimpozánsabb színek, hogyan hord őket, mi állna neked a legjobban, és persze melyik sztár viseli ezeket a vadító árnyalatokat?

Legfőbb cél a vörös haj kiválasztásánál, hogy nőiességet sugalljon, de ne lépj át a közönséges kategóriába. Sokan félnek bevállalni először a vöröset, mert több dolgot kell figyelembe venni, hogy tökéletesen álljon. Ilyen a szemszín, a bőrszín, vagy hogy vannak e szeplőid. Általában a zöld illetve kék szeműek választanak festett vörös hajat és ehhez világos bőrszín szokott párosulni.

És akkor jöjjenek a szebbnél szebb vörös árnyalatok, formák, stílusok!

Cherry Bomb Ombré, vagyis bombré

Újra megkezdődik az uralma a cherry ombre frizurának, ami még most télen is tarolni fog. A cseresznye vörös ombre azért szuper szín, mert a nagyon világos barnáktól egészen a szinte fekete hajúakig, bárkinek jól áll. A festés lényege, hogy míg a hajtövek barna, addig a hajvégek már a jellegzetes vörös színben pompáznak. Rendkívül vadító és nem mindennapi választás. Aki barnáról szeretne vörösre váltani annak ez az igazi választás a téli hónapokra.

A 2014-es Cannes-i filmfesztiválon Palvin Barbi is ilyen hajszínnel tündökölt.

Konyak vörös

Ez az a hajszín, ami rezes beütésű, kicsit világosabb árnyalattal keverve. Ezt azoknak ajánljuk, akik az ősz típusba tartoznak. Négy típust különböztetünk meg: a tavaszt, a nyarat, az őszt és a telet. A négy évszak harmóniája a megjelenéseden tükröződik. Ha jobban belegondolsz, természetes adottságai alapján minden ember bőre, haj- és szemszíne között tökéletes az összhang. Minden színnek megvan a hideg és meleg tónusa, így – néhány kivétellel – minden szín mindenki számára viselhető, természetesen a megfelelő árnyalatban. Az ősz színei intenzív, meleg, árnyalt színek, aranyló alaptónussal - hasonlóak az őszi természet, az erdő, a föld színeihez. Tehát ez a hajszín tökéletesen ide sorolható.

Magyar celebek közül Tolvai Reni már több éve büszkélkedhet ezzel a hajszínnel, nem véletlenül, hiszen csodásan áll neki!

Extrém red

Nagyon bevállalós és merész csajoknak az igazi választás a mély piros. Ez a szín azoknak való, akik nem riadnak vissza az extremitástól. Ez a haj igazán a misztika és egzotikus színe. Nyáron visszaköszöntek a mindenféle színekbe pompázó hajak, főleg a fesztiválok alkalmával. A kísérletezésnek és a színpompáknak nem volt határa idén. Rózsaszín, kék, lila és egyéb vadabb színek uralkodtak a trendekben. De eljött a piros ideje.

A Jóban Rosszban szexi vörös bombázója, Madár Veronika is ezzel a hajszínnel hódit. A színésznő gyakran látogatja szalonunkat. Legutoljára oxigénkezelésünket próbálta ki, ami után teste és lelke egyaránt felfrissült!

Magyar sztárok vörös hajjal

Sok magyar hírességnek szinte összeforrt a neve a hajszínével, mivel pályafutása elejétől védjegyükként vörös hajukkal ismerhettük meg őket. Dobó Kata a magyarok egyik kedvenc színésznője is közéjük tartozik. A 41 éves színésznőt 1997-ben a Miniszter Félrelép című filmben szerette meg az ország. Akkor vált szex szimbólummá és kapta meg a vörös bombázó címet.

A 44 éves, kétgyermekes híradós, Erős Antónia általában a vörös különböző árnyalataival áll a kamerák elé, szeret kísérletezni színárnyalatok és fazonok tekintetében.

Bár Liptai Claudia jelenleg a szőkésbarna korszakát éli, a legtöbben vörös démonként emlékeznek rá.

Külföldi sztárok vörös hajjal

A külföldi hírességek körében is találunk vörös szépségeket, vannak, akiknek ez egyenesen a védjegyükké vált. De persze vannak olyanok is, akik eredetileg nem ilyen hajszínnel születtek, hanem csak kipróbálták, megszerették és megtartották. Marcia Cross, a Született feleségek sztárját nem is láthattuk soha másképp, mint tüzes hajzuhataggal. A vörös dívának tökéletesen áll ez a vörös szín és másképp már nem is tudnánk őt elképzelni.

Isla Fisher a Szemfényvesztők főszereplője az a lány, akinek természetes vörösesbarna haja van és iszonyatosan imádjuk. Bryce Dallas Howardnak az Alkonyat Viktóriája hozta meg a világsikert, ahol göndör vörös fürtökkel láthattuk a filmvásznon. Hajszíne eredetileg vörös, amihez fantasztikusan passzol szeme színe, ami gyönyörű zöld.


Forrás: http://szaboimre.hu/voros-hajszintrendek-2016-osz-tel/