Kislány hajtrendek 2016-ban

Nézzük meg az idei kislány hajtrendeket, milyen frizurát is válassz a kis koszorúslányaid számára, ha követni szeretnéd ebben is a divatot...

Szerző: Hossó Roxána

Beszélhetünk-e egyáltalán a csöppségek esetében trendekről? Hiszen a kislányok bármilyen frizurával aranyosak. Azért döntöttünk mégis úgy, hogy bemutatjuk Nektek az idei év kislány frizura trendjeit, mert sosem lehet elég korán elkezdeni a csemeténket arra nevelni, hogy magabiztosak legyenek és, hogy mindig jól érezzék magukat a bőrükben! Talán nem is gondolnád, már gyerekként mennyire fontos az, hogy milyen stílust képviselnek az öltözködésben, a frizurában, vagy épp a zenehallgatásban, hiszen így ismerhetik meg saját személyiségüket és mutathatják meg a világnak. Ráadásul az oviban és suliban is mindig van egy kiszemelt, aki előtt szeretnének igazi hercegnőként mutatkozni…

Íme a kislány hajtrendek válogatása, melyek között megtalálhatod gyermekedhez illő divatos, aranyos és könnyed stílusú frizurát rövid, félhosszú vagy hosszú hajra is!

Virágos hangulatban

Minden színben és formában találni elbűvölő virágdíszeket - ideje, hogy ne csak az esküvőkre tartogassuk őket, a mindennapokban is (különösen a nyáron) csodásan mutat egy virágos csat vagy fejpánt kislányunk frizurájában. Ráadásul, ha éppen nem sikerült a reggeli copf hadművelet vagy az összes hajgumi eltűnt valahova, ezzel gyorsan feldobhatunk bármilyen hajat. Kislányunk pedig biztosan örülni fog, hogy tavasztündérként indulhat neki a napnak.

A divat nem ismer korhatárt!

A bob és long bob frizurák nem véletlenül hódítanak már évek óta! A nők minden korosztálya oda van érte, miért maradnának ki épp a kislányok? Nincs olyan hajszín, amivel ne mutatna jól, ráadásul egyenes és göndör frizuránál is jól tud érvényesülni. A rövidebb haj praktikusabb, könnyebb kezelni, mégis igazi kis nőnek érezheti magát vele csemeténk.

Hirtelen új külső – a frufru

Megannyi variáció! A frufru mindig ad valami új ötletet, akár oldalra tűzve, akár középen elválasztva vagy egyenesre fésülve hordják. Copfba vagy kontyba kötött hajjal, hajpánttal vagy egy masnival kiegészítve még elbűvölőbb hatást kelt. Sokan tartanak tőle, hogy a gyerekek szemébe lóg majd, így nem a legjobb frizura-választás, de eloszlatjuk ezt a tévhitet! Ha odafigyelünk, hogy időben legyen levágva, ne nőjön a szemre, vagy gondosan eltűzzük, nem lesz vele gond. Viszont nagyon aranyosan néz ki.

Nemcsak a hosszú fürtöké a világ!

A kislányoknál sokkal fontosabb szerepet játszik az igazán lányos külső. Talán te is jobban szeretted a rózsaszínt és a csillogó felsőket kicsi korban és a világért sem engedted volna, hogy megszabadítsanak hosszú hajadtól, mert az „fiús”. Márpedig a rövid hajat is könnyen lányossá lehet tenni egy jó kiegészítővel, fülbevalóval, sok kislánynak még előnyösebb is ez a hajviselet, mint a hosszú hajkorona! Ma már nincs olyan, amit ne szabadna, vagy ne nézhetne ki jól, ha ügyes szakember csinálja, de ha még mindig bizonytalan a kislányod, nézzétek meg együtt az Aranyhaj és a nagy gubancot, ahol a film végén a csodás hosszú fürtöktől megválva is gyönyörű marad a királylány...

Formás fonás

Előtted vannak azok a szép és kreatív fonások, melyek hódítanak idén a nők körében? Egy egyszerű fonat egy leengedett frizurát különlegessé tesz, de használhatjuk kontyok készítésére is. A kislányok is nők, így nem lehet elég korán elkezdeni követni a divatot, ha találtál egy ötletes videót és van egy kis kézügyességed, készítsetek valami csodásat, azután egy szép csattal vagy hajgumival tökéletessé is teheted a végeredményt.

Göndör hajú királylány

Az örök klasszikus! Nincs olyan szürke hétköznap, vagy olyan esküvő, különleges alkalom, amit a göndör fürtök fel ne dobnának. Csavarókkal vagy hajsütővel is el lehet készíteni és gyönyörűen mutatnak benne a virágok, hajpántok és csillogó hajdíszek – ugyan melyik kislány ne élvezné, ha igazi kis hercegnőnek néz ki? A legjobb benne, hogy rövidebb és hosszú hajjal is nagyon jól mutat. Arról ne is beszéljünk, mikor a göndör fürtöket két tündéri copfba fogjuk…

Kiegészítő minden évszakra

Ha megtaláltátok a tökéletes formát, vagy el sem tudsz képzelni szebbet kislányod természetes hajánál, akkor sem kell lemondanod a kreativkodásról! A fejdíszek, hajpántok, sapkák és kalapok mindig tökéletes kiegészítői lehetnek az öltözéknek! Ráadásul amellett, hogy szépek és trendik, még divatosak is, hiszen nyáron megvédi lányunkat az erős napsugárzástól, télen pedig a fejbőr megfázásától. A hajpántok pedig a rakoncátlan fürtöket is megzabolázzák, így nem kell a szembelógó hajtól tartani. Nincs olyan kislány, aki ne mutatna tündérien a ruhájához illő kis hajpánttal!


Forrás: http://szaboimre.hu/2016-os-hajtrendek-kislanyoknak/