Melyek az idei év legtrendibb kisfiú frizurái?

Napjainkban egyre több pár választ szertartásvezető által levezetett egyedi szertartást az esküvő helyszínén, mely elegáns és romantikus is egyben, mindamellett, hogy teljesen egyedi, személyre szabott ceremóniát lehet megvalósítani... Itt szerepet kapnak a gyűrűhordó kisfiúk is, minden szem rájuk szegeződik abban a bizonyos pillanatban... Ezért fontos, hogy az ő frizurájuk is rendben legyen. Nézzünk meg erre néhány trendi kisfiú frizura változat

Szerző: Hossó Roxána

Az idei év legnagyobb kislány hajtrendjei után most elhoztuk Neked 2016 legvagányabb kisfiú frizuráit is! Sokan azt gondolják, a rövid hajjal nem lehet sok mindent kezdeni, pedig nem véletlen a rengeteg férfi hajtrend sem – alul felnyírt, oldalról nyírt, frufru és katonás stílus, vagy épp göndör és rosszfiús. Mindezeknek kicsi és rosszcsontos változatait gyűjtöttük meg össze, hogy garantáltan megtaláld Te is a kisfiadhoz illő frizurát, aztán már csak arra kell figyelni, hogy ne raboljon el túl sok hölgy szívet az oviban és suliban… Itt vannak a 2016-os kisfiú hajtrendek!

Fade és undercut miniatűrben

Ez a hajstílus egyszerűen imádnivaló! Amennyire vonzóvá képes egy férfit tenni, ugyanannyira jól mutat egy kisfiún is, ráadásul egyenes vagy göndör hajhoz is remekül illik. Az, hogy mennyire nyírják fel a hajat, mennyire éles a kontraszt, vagy fokozatos az átmenet és a hajtetőn milyen hosszúra vannak hagyva a fürtök, már a profi fodrász és a kis vendég döntése, de az garantált, hogy ezzel a stílussal igazi kis vagány rosszcsont lesz a kisfiad. Próbáljátok ki kócosan vagy oldalra fésülve is, ennek a frizurának rengeteg változat jól áll!

Egy kis elegancia

El tudsz képzelni aranyosabbat egy aprócska úriembernél? Egy gondosan, oldalra fésült vagy hanyag eleganciával szembe hulló tincsekkel... Nem véletlenül kedveljük annyira az elegáns stílust a férfiakon, hiszen valahol a lovagiassággal kötjük össze. Az elegancia kortól és nemtől függetlenül fontos tényező, persze mindenki saját stílusához illően alkalmazza. Nem kell minden nap szmokingban és csokornyakkendőben brillírozni az utcán, de egy apró farmer, ing és oldalra fésült elegáns kis frizura, hmm… a kisfiad sokak szívét elrabolná így, az biztos.

Az örökéletű hosszú haj

A hosszú haj és copf tarol idén az erősebbik nemnél, és nem véletlenül olyan népszerű a kisfiúk körében sem, hiszen meglehetősen változatosan lehet vágni és fésülni. A rosszcsontos frufru, a klasszikus egyenes haj, a középhosszú-göndör, vagy oldalra fésült, kócos stílus mondhatni végtelen módon variálható és az egészen apró fiúktól a tinédzserekig mindenkinek jól áll. És most őszintén, van bárki, aki ellen tud állni egy aranyos, férfias kis copfnak?

Crew vágás

Évtizedek óta nagy kedvenc (és bevalljuk, mi is imádjuk) az oldalt rövidre nyírt, és a fejtetőn felfelé fésült, akár egy kis zselével rögzített hajstílus. Szeretnél bele egy kis csavart? Hagyd hosszabban és rosszfiúsan kócosan a hajat. Nincs olyan kislány, akit le nem lehetne venni a lábáról ezzel a frizurával.

Klasszikusan is divatosan

Tökéletes választás lehet ez olyan kisfiúknál, ahol nincs idő hosszas bíbelődésre a frizurával, de azért a jó megjelenés garantált! Az egyforma hosszúra vágott tincseket is sokféleképpen lehet variálni, oldalra vagy előre fésülni, felfelé állítani, ezzel a klasszikussal nem lehet mellélőni.

Oldalra húzva

A side part stílus időtlen kedvenc! A festetőn hosszabbra hagyott hajat oldalra fésülve – akár egy erősebb választékkal megtoldva – szintén elegáns hatást érhetünk el, de még az sem fontos, hogy oldalt sokkal rövidebbre legyen nyírva a haj, a hosszabb tincsekkel is nagyon kis férfias hatást érhetünk el. Persze figyeljünk arra, hogy a haj ne lógjon a szembe.

Aprócska katona

Bizony, a military stílus letaszíthatatlan trónjáról és a kisfiúk mozgalmas életében talán a legjobb választás a teljesen és egyenletesen rövidre nyírt frizura, nem igényel ugyanis hosszadalmas fésülést és fixálást, mégis nagyon vagány külsőt kölcsönöz viselőjének. A kis focisták pedig egyenesen imádják! Persze ez a frizura nem minden fejformán mutat a legelőnyösebben, de kisfiúk esetében még bátran ki lehet próbálni.

Mohawk és fauxhawk

Íme a mohikán frizura, ami egyaránt hódít a férfiak és a rövid tincseket kedvelő nők körében is, a tetszőlegesen rövidre nyírt és a fejtetőn egy sávban hosszúra hagyott, felfelé fésült és zselézett haj. Persze tetszőlegesen lehet oldalra, vagy akár hátra is fésülni. Visszafogottabb formája a fauxhawk, amikor az oldalt nyírt haj nem borotvált, hanem 1-2 cm hosszúra meghagyják. Ezt a frizurát a punk stílus ihlette (ami azóta már fonatokba is kinőtte magát a hosszú hajúak számára.


 

Forrás: http://szaboimre.hu/kisfiu-hajtrendek-2016/