Esküvői meghívók új köntösben

A téli esküvőkre készülőknek éppen aktuális, hogy kiválasszák a meghívót. Ma már rengetegféle meghívó létezik, leginkább az egyedi az ami trendi, mellyel kifejezitek önmagatokat is... Nézzetek szét és válasszatok!

Ösztönösen vonzódom a kézzel készült dolgokhoz, szeretem tudni, hogy valaki lélekkel készítette el azt a tárgyat, amit használok. Ezért grafikusként különösen nagy kihívás az esküvői meghívók világa, ahol a legegyszerűbb papír is csodaszéppé válik, ha a megfelelő, szalaggal találkozik, ezáltal kiegészítve a grafikát is.

Különböző szövegváltozatok, meghívók idegen nyelven

Különböző szövegekkel akarjátok kiküldeni a meghívókat, de nem szeretnétek többet fizetni érte? Nem is kell! A betétlap-variációk elkészítése nálunk nem jelent pluszköltséget. A nyelvi differenciálás szintén megoldható, legyen szó trükkös latin karakterek, kalapocskák, pöckök vagy cirill betűk használatáról.

Rövid határidővel dolgozunk

Büszkék vagyunk rá, hogy immáron a hatodik éve minden megrendelést egy hét alatt teljesítettünk! Az esküvőszervezés izgalmas dolog, de nem kell feltétlenül stresszesnek is lennie. Kezdjük az alapoknál! A stílusos belépő gondját átvállaljuk tőletek. A tökéletes meghívó megálmodása és postázása között nálunk csak hét röpke nap telik el, ami tudomásunk szerint egyedülálló a magyar piacon.

Nincs minimális rendelési darabszám

Vagyis nem a mennyiség, csakis a minőség számít. Mi szívesen hozzájárulunk a nagy eseményhez akár néhány darab meghívóval is, még ha szűk körű házasságkötést terveztek is.

Természetesen rendeléskor érdemes mindig ráhagyni egy kicsit a darabszámra, mert váratlan dolgok bármikor előfordulhatnak. De ha úgy adódik, lehetőség van utánrendelésre is – darabáron.

Korrektúrázott szövegek

A tervezgetés izgalmai között könnyű elfeledkezni valamiről, átsiklani akár fontos apróságok fölött. Ti csak álmodjatok bátran, a részletekkel majd mi foglalkozunk! Nyelvi korrektorunk figyelmét nem kerüli el semmi. Ha kimarad egy mondatrész, dátum, vagy esetleg elütés, szóismétlés csúfítja a meghívó vagy menükártya szövegét, észrevesszük és jelezzük felétek. Ha pedig a megfogalmazáson szeretnétek csiszolni, mi örömmel segítünk abban is, hogy az üzenet a legtökéletesebb formában juthasson el a címzettekhez.

Ingyenes mintapéldány

Ha nem tudunk személyesen találkozni, akkor sem kell lemondanotok a „kézzelfogható élményről”. Az általatok választott esküvői meghívóból postázunk nektek egy ingyenes mintát. Ha küldtök szöveget is, akkor egy személyes mintapéldánnyal lepünk meg benneteket, hogy még könnyebbé tegyük számotokra a döntést.

Ügyfélfogadás akár az esti órákban is!

Ne a kapkodásról szóljon ez az örömteli esemény! A jó hír, hogy mi rugalmasan alkalmazkodunk hozzátok. Jól tudjuk, hogy munkaidőben nehéz elszabadulni, ezért akár az esti órákban (6 és 8 óra között) is állunk a rendelkezésetekre. De hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani, egyszerre csak egy párt fogadunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és találunk nektek egy megfelelő időpontot, amikor minden csak rólatok szól majd!


Elérhetőség:

Amare – Esküvői meghívó, ünnepi kártya tervezés

Iroda: 1078 Budapest, István utca 5. 2/1.
Telefon: +36 30 289-5610
E-mail: amare@amare.hu
Weboldal:www.amare.hu