Köszönetajándék névre szólóan

A köszönetajándék ma már elengedhetetlen az esküvőkön.... ez szép gesztus mellyel megköszönjük vendégeinknek azt, hogy részvételükkel megtiszteltél a legszebb ünnepünket, esküvőnket....

Köszönetajándék tasakocskák névre szólóan

Kézzel készült, egyedi dizájnnal felruházott köszönetajándék tasakok, 5 db cukrozott mandulával. Amennyiben úgy döntenétek, hogy a hagyományostól eltérő dolgot tennétek a köszönetajándék tasakocskákba, szívesen fogadunk bármilyen ötletet, és helyezzük el a tasakba az ajándékot.

Dizájn

Miért ne lehetne a köszönetajándék ugyanolyan stílusú mint a meghívó, a menükártya, vagy ültetőkártya? Törekszünk arra, hogy a köszönetajándék tasakocskáink ugyanolyan dizájnnal készüljenek mint a választott meghívó. De ami ennél is fontosabb, hogy a kis tasakocska leginkább a terített asztalon mutasson jól, hiszen lényegesebb, hogy az őt körbevevő környzetben lehessen főszereplő.

Köszönetajándék névre szólóan

Minden egyes tasakot a vendégek neveivel nyomtatunk meg. Így válik a köszönetajándék egyedivé és igazán személyre szólóvá. A tasak egyik oldalára az ültetett vendég nevét tüntetjük fel, a hátoldalára pedig a tetszőleges köszönőszöveget, a pár nevével és a dátummal.

Dekoráció

A kis köszönetajándék tasakocska mérete tenyérnyi, még nem okoz túlzsúfoltság érzetet a terített asztalon. Viszont elégségesen nagy méretű ahhoz, hogy a nevek jól olvashatóak legyenek rajta valamint a finom kis masnijaikkal tovább dekorálják az ünnepi asztalt.

Rugalmas anyagleadás/fogadással határidővel dolgozunk

Tudjuk, hogy a végleges vendégnévsor az utolsó pillanatig változik. Ezért a vendégnévsor leadását rugalmas időbeosztással kezeljük. Nem okoz gondot az utolsó héten leadott pár név fogadása, és a köszönetajándék tasakocskák időre való elkészítése.

Nincs minimális rendelési darabszám

Vagyis nem a mennyiség, csakis a minőség számít. Mi szívesen hozzájárulunk a nagy eseményhez akár néhány darab elkészítésével, még ha szűk körű házasságkötést terveztek is.

Köszönetajándék – alternatív

Szívesen vagyunk segítségetekre, ha más ötletetek lenne köszönetetek kifejezésére. Minden ami grafika, nyomtatott kártya, megvalósítása nem jelent akadályt számunkra. Ajánljuk figyelmetekbe köszönőkártyáinkat (http://www.amare.hu/koszonet/koszonkartya), és lufis jókívánság képeslapjainkat (http://www.amare.hu/blog?start=24) valamint az esküvői fotótokkal nyomtatott, írható dvd-inket, ami sítlusos ajándék az esküvő után (http://www.amare.hu/blog/item/308-tovabb-is-van-mondjam-meg).

Ügyfélfogadás akár az esti órákban is!

Ne a kapkodásról szóljon ez az örömteli esemény! A jó hír, hogy mi rugalmasan alkalmazkodunk hozzátok. Jól tudjuk, hogy munkaidőben nehéz elszabadulni, ezért akár az esti órákban (6 és 8 óra között) is állunk a rendelkezésetekre. De hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani, egyszerre csak egy párt fogadunk. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és találunk nektek egy megfelelő időpontot, amikor minden csak rólatok szól majd!

További ízelítő a kép linkjére kattintva!

Elérhetőség:

Amare – Köszönetajándék névre szólóan

Iroda: 1078 Budapest, István utca 5. 2/1.
Telefon: +36 30 289 5610
E-mail: amare@amare.hu
Weboldal:www.amare.hu