Esküvői körömtrend 2017 - elő a mintás körmökkel!

Ahány lány, annyi féle menyasszony. De mind szembesül azzal, hogy esküvőt tervezni nem könnyű dolog. Mint nő, el tudom képzelni, hogy életünk legboldogabb napját megelőző időszak micsoda szervezéssel, internet bújással és rohangálással telhet. Nem is lehet elég hamar elkezdeni. Helyszínkeresés, tortakóstolás, álomruha felkutatás, smink és köröm ötletelés.

Szerző: Thernesz Veronika

A jövő évi esküvői körömtrend bizony sok minden érdekességet tartogat, ezekből adunk most egy kis ízelítőt, hogy minden részlet a lehető legtökéletesebb lehessen, ne kelljen semmit sem a véletlenre bíznod. Lehetsz a végzet asszonya vagy ártatlan hercegnő az oltár előtt, az alábbiakban biztosan megtalálod a számodra legtökéletesebb mintát, színt, technikát. De akkor se kattints el, ha épp nem húzták még a gyűrűt az ujjadra, hiszen ezek a körmök a hétköznapokban is tökéletesen megállják a helyüket. Azt viszont ne felejtsd el, hogy a körmeiden kívül a körömágyadat és a bőrödet is ápolni kell. Különben hiába a szép, trendi köröm, oda a varázs.

Francia manikűr - mindig volt, mindig lesz

Egy biztos, hogy a 2017-es esküvői körömtrend sem létezhet francia manikűr nélkül. Ha valami egyszerűre, de nagyszerűre vágysz, akkor ez a tökéletes választás számodra, hiszen a klasszikus fehér csíkon kívül kérhetsz rá virágmintát, átmenetet, csíkokat, geometrikus formákat vagy színes végződést. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. Ezzel a választással egyszerűen nem lőhetsz mellé. Olyan, mint a fekete bőrdzseki. Sosem megy ki a divatból. Persze, ez nem olyan, hogy minél viseltesebb, annál menőbb. A lepattogott lakk és kiszáradt körömágy bizony sosem lesz trendi.

Csillogó nap egy kis extra csillogással

Egy tündöklő napon nem árt egy kis csillámpor sem. Ha máshol nem, legalább a körmeiden, hogy még ragyogóbbá tehesse ezt a napot. Kiemeli a csillogó szemeidet is valamilyen formában és gyakorlatilag minimál ékszerként is funkcionálhat, ha egy kicsit látványosabb. Nem is beszélve arról, hogy milyen szépen mutat majd a gyűrűvel az ujjadon ez az esküvői körömtrend. Egymást ragyogtatják majd. De ha valami látványosabbra, tapinthatóbbra vágyunk, akkor csillámpor helyett egyenesen Swarovski kristályokkal is feldobhatjuk a manikűrünket. Ez aztán egészen biztosan nem fog észrevétlen maradni! Főleg, ha az esküvői ruhádon is van egy-két fénylő kő és hát miért ne lenne?

Sötét színek - erős személyiségeknek

Nem feltétlenül kell ártatlan tündérnek látszani az esküvődön. Manapság már nem is lenne olyan feltűnő, ha valaki fehér helyett valamilyen sötétebb színű ruhára szavazna. Nyugodtan bevállalhatsz valami darkosabbat is, persze, ha tudod hordani és ez kiemelten fontos. Különben szép helyett csak érthetetlenül fog állni rajtad ez az esküvői körömtrend, amit szerintem senki sem akar. Öntörvényű és lázadó arák előnyben, ez a trend bizony Nektek szól!

Egyszerű, de nagyszerű minták

Ha inkább valami letisztultra, de extrábbra vágysz, akkor tökéletes választás lehet, ha valami világos, egyszínű alapra kérsz egy kis fehér, visszafogott mintát. Akár a hétköznapokban vagy munkában is tökéletes ez a körömtrend. A pöttyök és a színes minták egyre népszerűbbek, de szorosan követi őket a csipkés esküvői körömtrend is. Ez nem akar több lenni annál, mint ami. Egy szép, kifinomult köröm, némi visszafogott csavarral.

Márványminta - az új kedvenc

Ez a minta (igazából nem is minta, hanem kész technika) nagyon menő már most is az esküvői körömtrend irányzatok között, szóval, ha végül erre szavaznál, ezzel biztosan nem lőhetsz mellé! De, ha még ebben az évben lesz a Nagy Nap, akkor is bátran merem ajánlani, hiszen nincsen abban semmi rossz, ha már idén a 2017-es színekbe burkoljuk magunkat. Érdekes, szép és kifinomult ez a változat. Amilyen akár Te is lehetsz.

Forrás: http://szaboimre.hu/eskuvoi-koromtrend-2017/