Örömteli esküvő gyerekkel?! Lehetséges!

Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. Ti, menyasszony és a vőlegényként hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezitek a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás. Mindemellett szeretnének közösen ünnepelni és szórakozni a számotokra legfontosabb emberekkel.

De mi legyen addig a vendég gyerekekkel? Még egy újabb megoldandó részlet az esküvőszervezés alatt. Hogyan is lehetne lekötni a vendég gyerekeket az esküvő napján, hogy szüleik, régi barátaitok, iskolatársaitok is Veletek együtt felhőtlenül örülhessenek, szórakozhassanak a Ti legfontosabb napotokon!

Nagyon jó megoldás, ha ezt is profikra bízzátok, hívjatok esküvői gyerekfelügyeletet nyújtó céget.

Ilyen szolgáltató cég az AS Játékvilág Kft is:

Egyre gyakrabban kérik fel őket esküvői gyereksarok szervezésére. Különböző játékokkal és kreatív foglalkozásokkal biztosítják a gyerekek felhőtlen szórakozását. Többek között felszerelt kiskonyha, babák vagy akár egy fésülködő kisasztal várja a játszani vágyó kislányokat. A kisfiúk autókkal, autópályákkal vagy legóval játszhatnak, amíg a szülők gond nélkül mulathatnak. Csillámtetoválással vagy arcfestéssel varázsolják még szebbé az ünneplő gyermekeket. Ez csak töredék része annak a sok érdekes játéknak, ami a gyerekekre vár az esküvői gyereksarkukban, melyet személyre szabott igényhez is tudnak igazítani.

A kreatív sarkukban ötletes ajándékokat készíthetnek a gyerekek saját kézzel, akár a friss házasoknak is. Míg a nagyobbak különböző gyöngyfűző technikákkal különleges ékszereket fűzhetnek, addig a kisebbek gyönyörű rajzokkal lephetik meg az ifjú párt. Természetesen az elkészült apróságokat a gyerekek is hazavihetik.

 

Ugye Ti is azt szeretnétek, hogy az esküvőtökön mindenki ott lehessen, aki fontos Nektek és a szülők, a gyermekek is felhőtlenül szórakozhassanak? Hogy mindenki boldog legyen a Nagy napotokon, válasszatok esküvői gyereksarok szervező céget, és együtt örülhettek, ünnepelhettek kisgyermekes szeretteitekkel, barátaitokkal is!

Vegyétek fel a kapcsolatot velük:

AS Játékvilág Kft
1126 Budapest, Gyimes u. 6/B
Telefon: +36 30 576 2321
E-mail: info@asjatekvilag.hu
Weboldal


Képek forrása: As játékvilág Kft.