2017-es esküvői hajtrendek

Közeleg a Nagy Nap és még nem tudod, honnan inspirálódj a frizurádhoz? Legyen feltűzött, fonott vagy a rövid, stílusos frizura az álmod?

Szerző: Czerman Réka

Mi segítünk eligazodni a legújabb formák és hajviseletek világában. Hiszen mindannyian szeretnénk királynőként ragyogni életünk legszebb napján. Kíváncsi vagy, melyek lesznek jövőre a legfelkapottabb esküvői hajviseletek? Olvass tovább és ismerd meg 2017-es esküvői hajtrendek világát!

Hosszú, leengedett fürtök

Úgy gondolod, hogy a legjobb választás, ha kiengedett hajjal tündökölsz a vőlegényed mellett? Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy unalmas lenne a végeredmény, hiszen a kifutókat is uralta a leengedett, egyszerű stílus, melyeket különböző kiegészítőkkel turbóztak fel. Akár egy-egy hajtűvel vagy hajdísszel is elegánsabbá tudod tenni a külsőd, de ha a szolidabb végeredményre szavazol, a nélkül is megállja a helyét a séród. A trükkösen elhelyezett fonattokkal is emelheted a királynői összhatás fényét és feldobhatod a saját hajadból formázott rózsa vagy masni motívummal is.

Virágot a virágnak

Tavasszal minden rügyezik, a természet felébred téli álmából és virágokba borul. Ha tavaszi esküvőt tervezel, bátran építsd bele a virágokat is a szettedbe. A hóvirág a tavasz első hírnöke, amelyet felhasználhatsz a frizurád készítésekor, de rózsákat és orchideát is használhatsz, így igazán egyedi és különleges kinézetet érhetsz el. Ha nem akarsz élő virágot használni, próbáld ki a virágos hatású díszeket, vagy virágkoszorút. Ezekkel is bohókás összhatást érhetsz él és igazi tavasztündér leszel.

Rövid sérók

Azt gondolod, hogy rövid hajadból semmit se lehet kihozni? Tévedsz, hiszen rengeteg kreatív ötlet segítségével is ugyanolyan gyönyörűvé varázsolhatod rövidebb fürtjeidet, akár a hosszabb hajjal rendelkező menyasszonyok. Hajsütővassal begöndörítheted, ezzel nagyobb volument adva neki, ami már magában is feldobja, de kivasalva, egy szemkápráztató hajdísszel is csodás lesz. Nyugodtan próbálj fel kisebb és nagyobb extra hajba valókat is, hogy kiderüljön, melyiket érzed közelebb magadhoz.

Nem csak a balerinák tűzik fel

Sikkes, mutatós és sejtelmes. Mi az? Hát persze, hogy a konty, amellyel megvillanthatod a nyakadat és kiemelheted arcod báját. Ha feltűzöd a frizurád, semmi nem vonja el a figyelmet szépségedről és egy nagy előnye még ennek a frizurának, hogy számos módon variálhatod a konty nagyságát és helyzetét. A fejtetőre tűzött változattól kezdve az oldalra rendezetten át, egészen a csavart verzióig bármelyiket is választod, garantált a szemet gyönyörködtető külső. Ékszerekkel még jobban kontrasztos hatást érhetsz el, mixeld a kontyod lógós, hosszúkás fülbevalókkal.

Fonott formák

Az idei évet már uralta és a jövő év sem telhet el a fonott haj hódítása nélkül. Nem csak a hétköznapjaidon lesz a szetted tökéletes kiegészítője, de az esküvődön is megállja a helyét! Térj el a megszokott parkettafonástól és próbálj ki valami újat! A több, kisebb összefonott copftól kezdve, a duplafonat és a halszálka elegánsabb verzióján át a waterfall, azaz a vízesés technikáig bármelyiket kipróbálhatod. Ha valamilyen fehér vagy ezüst dísszel is feldobod, harmóniába kerül a gyönyörű ruháddal is. Rövid frizura esetén kísérletezz a fejtetőn átdobott, koronaként tündöklő spirálfonással, meglátod, a végeredmény csinos és elragadó lesz.


 

Forrás: http://szaboimre.hu/2017-es-eskuvoi-hajtrendek/