Egyedi kézzel készült ékszerek a nagy pillanatokhoz - Spary Design

Ma már számos megoldás létezik, ha az álomgyűrű egyediségéről és különlegességéről van szó: gravírozás, vésés, drágakövek, színes gyémántok... sőt, a 3D formatervezés lehetőséget nyújt arra, hogy határok nélkül megvalósítsuk az elképzeléseidet!

1989-óta kézzel, a mai technológiákat ötvözve készítek egyedi és kisszériás ékszereket, előtérbe helyezve a különleges ékszerekre vágyó a vevőink igényeit. Nagy hangsúlyt fektetek az esküvői ékszerekre: jegygyűrűk, karikagyűrűk, eljegyzési-gyűrűk, leánykérőgyűrűk. Mivel csak megrendelésre dolgozom, így az ékszereket a megrendelővel személyes megbeszélés rajzolás tervezés után kezdem el készíteni. Ezzel óriási teret adva az egyedi személyre szabott ékszereknek.

A teljes karikagyűrű kollekció a galériaképre kattintva érhető el!

 

 

Budapesti irodánkban, bemutató darabok, fényképek közül választhatja ki az önnek legjobban tetsző fazonokat. Melyeket, tovább gondolva Igényei szerinti színben, drágakövekkel készítünk el pontos méretre, kulturált árakon.

Eljegyzési gyűrű kollekcióból ízelítő

Az eljegyzési gyűrű kollekció a galériaképre kattintva érhető el!

 

Természetesen készítünk egyéb ékszereket, nyakékeket, láncokat, medálokat, karkötőket, karláncokat, fülbevalókat. kitűzőket, céges ékszereket. Hasonló módon csak személyes megbeszélés után.

 

Lehetőség van az Ön által hozott törtarany felhasználásával új ékszer készíteni vagy alapanyaggal együtt megrendelni az ékszert.

Email-es megkeresés után, árajánlatot 2 munkanapon belül készítjük el.

Újdonság!

Karikagyűrűk színesben, zománcozott ékszerek különleges egyedi mintákkal, változatos színekkel. Egy régi eljárás új technológiával mely strapabíróbb időt állóbb A weblapon több ilyen eljárással készült ékszer látható.

 

A teljes kollekció a galériaképre kattintva érhető el!

 

Elérhetőség:

SpAry design
Cím: Budapest Telefonos egyeztetés után
Nyitva tartás: Hétfőtől csütörtökig 8-16
Pénteken 8-13
Telefon: +36-1-30-30-171
Mobiltelefon: +36-209-418-874
Email: spary@spary.hu
Weboldal: www.spary.hu
Facebook: www.facebook.com/sparydesign