Esküvő a Balatonon - Balatoni Hajózási Zrt.

Ha csodálatosan szép festői Magyar tengeren, a Balatonon tervezed exkluzív esküvődet, a 23 hajóból álló hajóflotta hajói hangulatos környezetet biztosítanak esküvőd megrendezéséhez és lehetővé teszik a pár főtől akár több száz fős esküvők, családi- és szakmai rendezvények megtartását is...

Ha a csodálatosan szép festői Magyar tengeren, a Balatonon tervezi exkluzív esküvőjét, a Balatoni Hajózási Zrt. 24 hajóból álló hajóflottájának tagjai hangulatos környezetet biztosítanak esküvője megrendezéséhez és lehetővé teszik a pár főtől akár több száz fős esküvők, családi- és szakmai rendezvények megtartását is.

Mondják ki festői környezetben a boldogító igent!

A házasulók gyakran választják a Balaton partját az örök emléket jelentő fényképek elkészítéséhez, hiszen nem kérdés: a magyar tenger valóban csodálatos hátteret ad a megismételhetetlen pillanatokhoz.

De vajon Önnek, mint aki szeretett párjával szintén szeretné összekötni az életét, eszébe jutott már, hogy ez az élmény még tovább is fokozható?

Miért elégedne meg a Balaton partjával, ha egy hajóval akár a tó közepén is elkészülhetnének ezek a fényképek?

Szeretne az ünneplő násznépnek valóban páratlan, megismételhetetlen élményeket szerezni? Örülne, ha családja, vagy baráti köre a sok sablonos esküvő helyett hosszú ideig az Ön lakodalmáról áradozna?


Ne csak párjának mondjon igent, hanem a fenti kérdésekre is!

Egyedülálló élmény a Balaton vizén egy szép hajón gyönyörű környezetben élvezni a különleges pillanatot, a táj szépségeit, a finom ételeket és italokat.

Élje át azt az érzést, melyet esküvője kapcsán a Balatoni Hajózási Zrt. kíván Önnel megosztani! Ígérjük, hogy ez a döntése legalább olyan jó lesz, mint hogy szeretett párjával összeköti életét!

Ifjú párok sora mesélhet már arról Önöknek is, hogy milyen kimondani a boldogító igent a Balaton közepén a naplementében! Garantáljuk, hogy egyedülálló!

Hajóflottánk összetétele, saját és partnereink kiváló szolgáltatásai garantálják az egyediséget, a különleges helyszínt életének legkülönlegesebb alkalmához. Társaságunk hajóparkja különleges és egyedülálló helyszínt nyújt kisebb-nagyobb esküvők megtartásához.

Hajóink kiválóan alkalmasak:

  • esküvői polgári vagy egyházi ceremónia,
  • esküvői gálavacsora,
  • pezsgős fogadással egybekötött sétahajózás a ceremónia és a vacsora között megtartására.Kérésére társaságunk 22 kikötőjének bármelyikéből indítjuk hajóink valamelyikét, hogy helyszínt biztosítsunk a fotózáshoz, a polgári ceremóniához, esküvőjéhez, vagy akár lakodalmához is. A kisebb létszámú eseményekhez elsősorban a komoly tradícióval rendelkező nosztalgiahajóinkat javasoljuk, míg az akár több száz fős program megtartásához nagyhajóinkat. Tekintse meg hajóinkat, válasszon igénye szerint!

A hajóbérlés mellett catering szolgáltatásunkat is szíves figyelmébe ajánljuk. Hajóinkon gazdag svédasztalos menüválasztékkal, igény szerint akár látványkonyhával várjuk az ünneplő násznépet!

A galériakép linkjére kattintva még több fotó megtekinthető!


Modern technikai berendezéssel és professzionális személyzettel állunk az Önök rendelkezésére!

Társaságunk a helyszín és catering biztosítása mellett a további részletek megszervezésében is az Önök rendelkezésére áll. Segítünk megtalálni és kiválasztani a megfelelő fotóst, zenekart és dekorációt is.

Kérje egyedi ajánlatunkat, alakítsuk ki közösen a legjobb megoldást!

Életük egyik legboldogabb napján mi a magunk módján szeretnénk maradandó emlékekkel megajándékozni Önöket! Várjuk megkeresésüket!

Ha Balaton, akkor Hajózás!

Különleges helyszín, különleges alkalomra!

Információ:

Balatoni Hajózási Zrt.
8600 Siófok, Krúdy sétány 2.
Tel./Fax: 84/310-050
Weboldal: www.balatonihajozas.hu,
Facebook oldal: www.facebook.com/balatonihajozasizrt
Kapcsolattartó: Csorbáné Schöne Apollónia
Telefon: +36 20 555 4573
E-mail: csorbane.apollonia@balatonihajozas.hu