Körömtippek esküvőre

Ugye szerinted sem mindegy, hogy hogyan fest a körmöd, amikor a párod a Nagy napon felhúzza rád a gyűrűt? Sok menyasszony megmarad a szokásos francia manikűrnél, ami valóban nagyon szép és egyszerű, de nem mutatja meg az igazi személyiséged.

Szerző: Ráthgéber Réka

Mindennapokra tökéletes, hiszen többféle képen fel lehet dobni, de ez mégis csak egy különleges alkalom! Adunk pár tippet, milyen színűre festesd a körmeid azEsküvőd napján!

Extrém pink

Egy hangsúlyos és szép pink tökéletesen kiemelheti a kezedet, azonban figyelj arra, hogy ez ne legyen túl vibráló, esetleg neonos, még sem egy fesztiválra készülsz! Válassz olyan árnyalatot, ami vagy a dekorációhoz, vagy a csokrodhoz illik. Ha merész vagy, akár a rúzsod is lehet harsány pink, de figyelj az arányokra! Ne vidd túlzásba a színt, elég, ha a körmödön és a szádon viseled.

Cuki barack

A barack szín évek óta töretlenül tartja első helyét a divatpiacon. Egyszerre visszafogott és feltűnő, így ha ilyen körmöket választasz az esküvődre, biztosan nem fogsz mellényúlni. Pontokkal, virág vagy csipke motívumokkal azonnal különlegessé válhat. Illetve díszítheted a legújabb trenddel: elegáns, visszafogott, vékony csíkokkal, amelyeket függőlegesen, vízszintesen és átlósan is húzhatsz. Feldobhatod akár élénkebb mintákkal is, de az is elég, ha egy-két körmödön ezüstszínű köveket viselsz. Figyelj arra, hogy tartsa meg a bájos hatását! Ez az egyszerű, minimalista, letisztul szín egyszerre ártatlannak és komolynak mutatja megjelenésedet.

Csillogó barna

Meglepő, de nagyon jól mutat a barna is egy menyasszony körmein, azonban figyelj arra, hogy te is hozzábarnulj a körömlakkodhoz. Ha agyon világos a bőröd, nem javasoljuk ezt a színt, ugyanis nagyon nagy lenne a kontraszt. Ezt a sötét árnyalatot a téli időszakokra ajánljuk. Ez a szín egy ilyen fontos alkalomra tökéletesen mutat a letisztultabb állapotban is, hiszen ettől fog komolyabb hatást kelteni. Hétköznapokban kombinálhatóak vidám színekkel is, de az esküvődre nem kell, hogy a körmödön legyen a legnagyobb hangsúly, arról nem is beszélve, hogy elvesztené az elegáns hatását. Ha ezt választod, igazán fiatalos megjelenést fog varázsolni számodra.

Laza kék

Valami kölcsön, valami új, valami kék! Mit szólnál, ha a körmeid pompáznának kékben? Javasoljuk a pasztell árnyalatokat, ezek kicsit visszafogottabbak, de egy-egy körmödet akár csillogósra is befestetheted vagy feldobhatod apró ezüstszínű kövekkel is. A lényeg a harmónia! Rendkívül előnyös választás, ha a szemszíned is kékes árnyalatú, hiszen még jobban kiemeli annak különlegességét. Itt persze nem érdemes a sminked színét a körmödhöz igazítani.

Forrás: http://szaboimre.hu/csomagok/koromtippek-eskuvore/