Extrém esküvői frizurák

Minden nő álma, hogy az esküvője a tökéletes, és az egyik legszebb napja legyen az életében. Ha már megvan a pontos dátum, nincs más hátra csak a tervezgetés. Sokan ilyenkor arra törekednek, hogy különlegességet, eltérő ötleteket vigyenek a sajátjukba. Céljuk, hogy próbáljanak kitűnni az esküvőjükkel a többiekétől.

Szerző: Metz Zsófi

Ahány ember (pár) annyiféle nagy nap, van, aki minél nagyszabásúbbra szervezi, van, aki a természetesség híve, azonban minden menyasszonynak különleges ez a nap az biztosan közös minden esküvőben. A bevállalósabb menyasszonyok sok esetben a haj választásnál is szoktak vadabb ötletekkel előállni, még mások a dekorációt vagy a ruhát varázsolják extrémebbé. Összeszedtük nektek az idei év legextrémebb esküvői frizuráit, hogy pici segítséget nyújtsunk a legjobb kiválasztásában, és ezzel is levenni a terhet a vállatokról a sok teendő mellett.

A frizura választásnál fontos szempont a haj hosszúsága, a ruha fazonja és díszítése, de a legújabb trendek között biztosan találsz olyat, mely minden "körülményhez" passzol, és neked is tetszik. Nézzük a kicsit extrémebb esküvői frizurákat!

A színek dominanciája

Elsőként leszögezhetjük, hogy a színek kombinálásával lehet a legjobban kitűnni a tömegből. Egy jól megválasztott, hozzád illő, divatos hajszínnel te lehetsz a legegzotikusabb ara. Az extrém esküvői frizurák első változata, amit bemutatunk, az év divatszíne a rózsakvarc, ami idén a sztárok nagy kedvence is. Fehér bőrű, lágy arcú lányoknak tökéletes választás.

Nem lehet mellélőni a már jól megszokott és bevált ombréval sem. Ha csak felfrissíteni szeretnéd a külsődet, maradj az eredeti hajszíneddel kombinált változatnál, de ha a merészebb dolgokban gondolkodsz, bolondítsd meg extrém színekkel bátran. Garantáltan elsöprő sikerre, és tátott szájakra számíthatsz a lagziban.

A fesztiválok nyomában

A fesztiválokon elhíresült tollak és virágos koszorúk is jó megoldások a nagy napon, főleg ha egy picit hippisebb, bohémebb jellegű is az adott téma. Egy tengerpartos, naplementébe nyúló szertartáshoz meg egyszerűen kötelező. Laza, egyszerű és vidám külsőt eredményez. Ha igazán különleges fejdíszt szeretnél, bátran válogathatsz bármely vintage boltban, biztosan megtalálod a stílusodnak megfelelőt. Használd kedvedre a haj és fejdíszeket, akár sikkes egyenes vagy laza hullámokkal fűszerezve.

Egyszerű, de nagyszerű

Akik az összefogott hajat preferálják, nekik az egyedi fonatokat ajánljuk leginkább. Kényelmes, stílusos és nem lóg bele az esküvői tortába vagy nem fújja a szél a szemünkbe a fotózások alatt. A legnehezebb feladat megtalálni a nekünk megfelelőt, hisz már annyi fajta és féle gyönyörű fonatot készítenek a szakemberek, hogy csak győzzünk választani. Idén a vízeséses fonás is közkedvelt viselet, ami extrém színnel még nagyobb hatást ér el. Ilyenkor a hajad lazán hullik a vállaidra, de mégis stílusos és egyedi. Göndörítheted kurtán vagy laza hullámokkal, de egyenesen is fantasztikusan mutat.

Az Örök kedvenc

A hercegnős stílusú lányoknak is van bőven választék a csodás frizurákból. A klasszikus kontyok hosszabb és rövidebb hajú lányoknál is kivitelezhető és az elegancia kedvelőinek csodás választás. Előny, ha a ruhád már erősen díszített, így nem kell a hajadra már nagy hangsúlyt fektetni, illetve ha fátylat fogsz viselni. Ez a fazon szinte soha nem fog kimenni a divatból, és hát ki ne szeretne igazi hercegnő lenni az esküvőjén?!

Apró csillogás

Ha ruhád egyszerű és nincs fátylad sem, mégis szeretnél valami csavart, a legjobb megoldás, ha feldobod a hajad egy koronával vagy kis tiarával. Így biztosan hercegnőnek fogod érezni magad a nagy napon. Vagy esetleg egy csillogósabb, a 20-as évekbeli Amerikából ismert hajpánttal is megfűszerezheted a kinézeted. A lélegzetelállító ragyogás biztosított!


Forrás: http://szaboimre.hu/extrem-eskuvoi-frizurak/