Vőlegény kiegészítők

A vőlegényt is megilleti a különleges elegancia, mutatunk néhány kiegészítőt, melyre az eleganciát képviselő vőlegényeknek szüksége lehet...

Az esküvőn a vőlegény megjelenése sem kevésbé fontos, mint a menyasszonyé. Tekintve, hogy részleteiben és az összképet tekintve is mindennek tökéletesnek kell lennie, az ő ruházatát is kiemelt gonddal kell összeválogatni. Az elegancia megkívánja, hogy a vőlegényi öltöny/zakó alá ne szimpla gombos inget vegyen, hanem olyat, amelynek ujja mandzsettagombbal záródik.

Ez az aprócska, ékszernek minősülő, ugyanakkor fontos szereppel bíró kiegészítő meghatározhatja a vőlegény egész megjelenését. Formája, színe, alapanyaga, kidolgozottsága mind-mind szimbolikus, illetve üzenet értékkel bír, a zakó ujjából kivillanva olyan plusz kisugárzást adhat hozzá a férfi megjelenéséhez, mint semmi más.

Bőséges kínálatunkban a legigényesebb és legegyedibb ízléssel bíró vőlegény is megtalálja a kedvére valót. Túlnyomórészt nemesacélból készül mandzsettagombjaink kaphatóak lézergravírozott, kristálykövekkel kirakott vagy egyedi berakásos formátumokban. A színeket tekintve az egyszerű ezüstszürke vagy sötétszürke feketével, barnával, kékkel is kiegészülhet.

Ízelítő a kollekcióból megtekinthető a galériakép linkjére kattintva!


Rózsafa berakásos, különlegesen exkluzív darabjaink különösen elegáns és egyedi megjelenéssel bírnak. Kedves menyasszony! Ugye te is úgy gondolod, hogy nagyon ötletes és stílusos, ha a vőlegényed kiegészítői harmonizálnak a te menyasszonyi ékszereiddel? Válasszátok ki együtt mindkettőtök ékszereit a Marta Meisels Jewelry kínálatából!

Neked javasoljuk, ha

  • te is úgy érzed, hogy az egyéniségedet szeretnéd egy ilyen aprócska, de annál jelentőségteljesebb ékszerrel kifejezni
  • te is átérzed, hogy a mandzsettagomb a férfiasság szimbóluma
  • te is úgy gondolod, hogy a stílusos férfi gondosan megválasztja a mandzsettagombját
  • szeretnél emlékbe eltenni egy esküvői ékszert te is, mint vőlegény
  • szívesen benne lennél, hogy menyasszonyoddal harmonizáló ékszereket viseljetek az esküvőn.


Kapcsolat:

Cím: 1073 Budapest, Dob utca 66.
Nyitva tartás: H-P: 10-18
Telefonszám: +36 1 999 1221, +36 70 631 2213
E-mail: info@ekitoekszerek.hu
Weboldal: http://www.ekitoekszerek.hu
Kapcsolattartó neve: Balkó-Rajnai Krisztina

A LINKre katintva meg tudod nézni a teljes kollekciót és megvásárolhatod a vágyott darabot!