Menyasszonyi hajdísz másképpen, hódítanak a szukkulensek

Mindannyiunk otthonában vagy kertjében megtalálható egy kaktusz, kövirózsa vagy éppen aloe vera. Ezek igazán hálás növénykék, kevés gondoskodással is boldogan megélnek, ráadásul az aloe vera például a szépségápolásban is rendkívül hasznos lehet.

Ők a pozsgások, vagy más néven szukkulensek. Rendkívül szárazságtűrőrek, közéjük tartozik a legtöbb sivatagi növény, és igen, ha 2017 során megfordulsz majd igazán divatos esküvőn, biztos lehetsz benne, hogy ezek a kis növények is főszerepet kapnak majd. Hiszen akár egy menyasszonyi hajdísz is állhat ilyen növényekből.

A hagyományos csokrok, dekoráció vagy menyasszonyi tiarák ideje lejárt! Minél izgalmasabb és újszerűbb ötletekkel állsz elő életed nagy napján, annál inkább válik az esemény emlékezetessé minden résztvevő számára. Mindannyiunk kedvencei, a hagyományos virágdíszek nem túl egyszerűen kezelhetőek. Elhervadhatnak egy hosszú lagzi végére, vagy a szárukból szivárgó nedvesség akár csúnya foltot is hagyhat a ruhán. Miért ne választanánk hasonlóan gyönyörű, de sokkal biztonságosabb és szárazságtűrőbb díszeket? A szukkulensek garantáltan nem fognak cserben hagyni, és mindenki el fog ámulni ettől a tündéri újdonságtól!

Csak egy apró részlet

Akár a te esküvődről van szó, akár koszorúslány, vagy csak vendég leszel, biztosan szeretnéd feldobni a megjelenésedet valami különlegessel. Tűzz a hajadba pár apró szukkulenst, ehhez azonban mindenképpen kérd szakember segítségét, hiszen az elő növényekkel nem lesz olyan egyszerű dolgod egyedül otthon. Ez a menyasszonyi hajdísz igazán bájos és nem veszi el arcodról a figyelmet, arról nem is beszélve, hogy eset a növények általában pasztell árnyalatokban pompáznak, ami most igazán trendi.

Fátyollal vagy feltűzve?

Ha szeretnéd hangsúlyozni a kiegészítőidet, olyan frizurát kell választanod, ami teret enged nem csak a ruhádnak és a sminkednek, de a hajdíszeidnek is. Az esküvői fodrászod segítségével alkossátok meg az elképzelésednek leginkább megfelelő frizurát, és akkor se aggódj, ha nem találjátok meg elsőre a tökéletest. Mindenképpen beszéld meg vele, hogy milyen fátylat fogsz viselni a nagy napodon, és több féle hajdíszt is kipróbálhattok. Ha élő növényekkel dolgoztok, ne feledkezz meg arról, hogy a „virágdíszed” a frizurapróbán és a végleges eseményen kicsit eltérhet majd egymástól. De igazán bohókás menyasszonyi hajdísz variációkat alkothattok fodrászoddal.

Elő virággal keverve

Ha a hagyományos vonalat követnéd, de azért mégsem szeretnél unalmas csokrot vagy fejdíszt? A legjobb módszer, ha a kedvenc virágaidat felturbózod pár apró pozsgással. Tűzd rózsák közé, csavard klasszikus virágkoszorúra, esetleg rejts el párat az egyébként is tökéletes kontyodban, és adj egy kis pluszt a megjelenésednek. Mindenképpen fordulj szakemberhez, hiszen nem szeretnéd, ha a növénykéid kiszáradnának a nap végére, de azt sem, ha a virágok szárából bármi is a hajadra, vagy éppen a ruhádra csöppenne.

Csokorba vele!

Szeretnéd kipróbálni, de azért mégsem viselnéd a hajadban? Ne aggódj, természetesen erre is van megoldás. Választhatsz asztaldíszt, a gyertyákat vagy akár a tortát is díszítheted vele. A hagyományos megoldás az, hogy tűzdelj bátran apró szukkulenseket a virágok közé. Dönthetsz visszafogottabb csokor mellett, kizárólag a bájos zöld növénykékből. Ezzel modern és friss lesz a megjelenésed, de nélküle is készíthetsz fotókat, ha a klasszikusabb vonalat sem szeretnéd elhanyagolni. Nem kell aggódnod, hogy megszúrnak, mert ezeknek a növényeknek nagy része puha és bársonyos.

Kipróbálnád az élő virágokat, vagy esetleg ideje lenne már annak a bizonyos menyasszonyi próbafrizurának? Szalonjainkban számtalan esküvői stylist fodrász közül választhatsz, akik csakis arra várnak hogy felkészítsenek életed nagy napjára! A tökéletes esküvői fodrász megtalálása sosem egyszerű feladat, ezért jobb, ha minél előbb belevágsz.

Szeretnéd ha a násznép sem maradna ki a luxusból? Az esküvő nem csak a menyasszony napja, hiszen sokkal nagyobb az öröm, ha együtt készülődhettek a vőlegénnyel, vagy akár az összes koszorúslánnyal! Ismerd meg esküvői csomagjainkat, hogy Te se maradj le semmiről.

Szerző: Szalay Ágnes

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/menyasszonyi-hajdisz-maskeppen/