A vőlegényruha tökéletes kiegészítője

Még ma is vannak, akik azt gondolják, az esküvő csak a menyasszonyról szól, mindig neki kell fókuszba kerülnie, az ő külseje a legfontosabb. Természetesen a lányok legszebb napja ez, ahol valódi hercegnőként tündökölhetnek, de sose feledjük, hogy nem lenne esküvő és menyasszony sem vőlegény nélkül!

A vőlegény is éppen ennyi figyelmet érdemel, hiszen ő a másik főszereplő, arról nem is beszélve, hogy a menyasszony tökéletes párjaként neki is tökéletes eleganciát kell sugároznia. Éppen ezért a vőlegény kiegészítői is épp olyan fontosak, mint a menyasszonyéi.


A vőlegény különleges öltönyt választ, készíttet erre az alkalomra, amelyhez nem a megszokott szimpla, gombos ing dukál, hanem mandzsettagombbal záródó ujjú darab. A mandzsettagomb, amely a régi korok úriembereinek olyan fontos kiegészítője volt, ma inkább az ilyen kiemelt alkalmakon jelenik meg, ez azonban éppen azt jelenti, hogy érdemes még nagyobb figyelmet fordítani a kiválasztására. Apró tárgy ez, valójában egy ékszer, mégis fontos szerepe van, az egész megjelenést meghatározhatja. Szimbolikus, egyénre szabható formája, alapanyaga, színe és kidolgozottsága a vőlegényt írja le, ahogy kivillan a zakó ujjából. Sajnos ma már sokan egyáltalán nem is tudják, mi is a mandzsettagomb, hiszen már apáik sem hordtak ilyesmit. A különleges kidolgozású ingeket mindennél elegánsabbá teszi ez a különleges kiegészítő, ami szinte kötelező a vőlegényeknél. Ne feledd, a mandzsettagomb az elegáns férfi szimbóluma! Mivel az esküvőre biztosan új inget választotok, figyeljetek arra, hogy az mandzsettagombbal hordott legyen. Ez arra is módot ad, hogy ne csak a menyasszonynak legyen olyan esküvői ékszere, amelyet később hordva mindig a nagy napra emlékezteti, hanem a vőlegénynek is.


A Marta Meisels ékszer webáruháza a vőlegényekre is figyel, itt minden ízléshez és stílushoz megtalálhatjátok a megfelelő mandzsettagombot. A választékban főként nemesacélból készült darabok szerepelnek, akár kristálykövekkel díszítve vagy lézergravírozással kiemelve. Különlegesen exkluzívak a rózsafa berakással készült darabok. A színek tekintetében sem kell a szürkére hagyatkozni, a fekete, kék, barna változatok is elérhetők.A klasszikus formákon és mintákon kívül akár vicces, a hobbit és érdeklődést is kifejező darabok is választhatók, még olyanok is, amelyek sebességváltót, zongorát formáznak. Ha pedig az esküvőn megtetszett ez a viselet, akkor a business kategóriából is érdemes választani a munkába járáshoz.

Ízelítő a kollekcióból megtekinthető a galériakép linkjére kattintva!

Gallery not found: 12311

Nézz körül a LINKre kattintva a webáruházban és válaszd ki, azt a kiegészítőt, mely tökéletesen illik esküvőd stílusához és egyéniségedhez!

Kapcsolat:

Cím: 1073 Budapest, Dob utca 66.
Nyitva tartás: H-P: 10-18
Telefonszám: +36 1 999 1221, +36 70 631 2213
E-mail: info@ekitoekszerek.hu
Weboldal: http://www.ekitoekszerek.hu
Kapcsolattartó neve: Balkó-Rajnai Krisztina