Esküvői köröm - Tippek tavaszi esküvőhöz

Te is rajongsz a tavaszi esküvőkért? Tudjuk, hogy egy menyasszony számára minden apró részlet kulcsfontosságú. Nincs ez másként akkor sem, ha arra gondolunk, milyen lesz a menyasszony körme a Nagy napon.

Összegyűjtöttük neked, hogy mik lesznek azok az esküvői köröm tippek, amelyekkel abszolút divatos leszel idén tavasszal az esküvődön!

Apró virágok

Mi jellemezhetne a legjobban egy tavaszi esküvőt, mint a virágok színes kavalkádja? Imádjuk, hogy tavasszal már bőven tudunk válogatni a különböző csodás virágok közül, ha esküvői dekorációról van szó. A tavaszi esküvői köröm tippek között első helyen állnak az apró, színes virágos esküvői köröm minták. A legtöbb körmös tud egyszerűbb- bonyolultabb virágmintákat festeni, azonban ha ismeretlen körmöst választunk a nagy napra, mindenképp konzultáljunk vele, és ha tudjuk, nézzük meg referencia anyagait, eddigi munkáit is!

Króm körmök

Azok számára, akik szeretik az extrémebb, feltűnőbb stílust, a köröm tippek közül az igazán különleges króm hatású körmöket ajánljuk. Nagyszerűen feldobhatjátok vele hófehér menyasszonyi ruhátokat, és sminketeket is összhangba hozhatjátok. A színválasztással tudjátok befolyásolni, mennyire legyen drámai a hatás. Az esküvőt követő lagziban pedig az önfeledt ünneplés alkalmával is Ti lesztek a legmenőbbek! Ennél a körömtrendnél nagyon fontos, hogy szakember segítségét vegyük igénybe, mert ügyesen kell bánni a porral, ezért nem igazán ajánljuk, hogy otthon próbáljátok elkészíteni.

Csipke minta

A csipke gyönyörű egy menyasszonyi ruhán, de csodásan mutat a körmökön is! Nagyon különleges hatást érhettek el, ha menyasszonyi körmötöket feldobjátok egy kis csipke mintával. A tavaszi esküvői köröm tippek közül ez a legromantikusabb, igazi vintage stílust kölcsönöz viselőjének. Nagyszerűen mutat, ha csak egyik körmötökben van teljes csipke, de mutatós az a változata is, amikor a körmök egy részén vannak csak apróbb minták. Itt is fontos, hogy tapasztalt és igazán ügyes körmössel készítsétek el, így biztosan hetekig gyönyörködhettek a csodás mintákban.

Ombre mindenhol

Senkinek nem kell bemutatni, milyen is az ombre frizura. Ha ombre körmökre gondolunk, ugyanazt képzeljük el, mint a hajtrend esetében. A technika lényege, hogy kettő, egymáshoz közel álló árnyalatot mosunk össze. Megtanulható otthon is, azonban ha igazán szép átmenetet, és tartós körmöket szeretnénk, mindenképp ajánlatos ellátogatni egy szakemberhez. A színt ízlésünkhöz, stílusunkhoz és esküvőnk hangulatához is igazíthatjuk. Ebben az esetben is a mi és a körmösünk fantáziáján múlik minden, hogyan születik meg az esküvői köröm.

Egyszerűen nagyszerű

Ha esküvői köröm tippek között keresgélünk, mindig találhatunk egyszínű körmöket. Nagyszerű, letisztult formát öltenek az egyszínű, natúr körmök. Ha szeretnénk egy kis izgalmat bele csempészni, válasszunk ki 5, egymáshoz nagyon közel álló árnyalatot, és a legvilágosabbtól a legsötétebbik felé vigyük fel egy - egy körmünkre. Ezt a körmöt akár mi is elkészíthetjük magunknak, ha szeretnénk egy kicsit spórolni. Azonban nagyon fontos, hogy ne ilyenkor próbáljunk ki új márkákat! Csak olyat válasszunk, amit ismerünk, és szeretünk. Ha viszont nem vagy biztos magadban, inkább kérd körmös szakember segítségét, mert nincs cikibb a lepattogott, töredezett körmöknél.

Szerző: Ladoniczki Márta

Forrás: http://szaboimre.hu/eskuvoi-korom-tippek-tavaszi-eskuvohoz/