Trendi örömanya

Ha egyedi ruhára vágyik és varratni szeretné...

Az esküvő napján minden örömszülő, örömanya szeretné megtisztelni imádott gyermekét és a meghívottakat, ezért hangsúlyt fektet az öltözékére is... Azt se felejtsük el, hogy különbözőek vagyunk, különböző személyiséggel ezért van aki a kis elegáns ruhát fogja előnyben részesíteni, van aki a szolid nadrágkosztümöt és vannak olyan örömanyák is, akik nem riadnak vissza egy kis extravaganciától... Nézzük meg milyen a trendi örömanya ruha és melyik

Az esküvő napja nem csak a házasulandó párnak nagy esemény hanem, a családtagoknak és kiváltképp a szülőknek, akik felnevelték gyermekeiket és felkészítették őket egy boldog házaséletre.

Sok feladat hárul egy örömanyára. Segíteni a szervezésben, támogatást nyújtani a jegyespárnak, legyen szó akár a menyasszonyi és koszorúslányruhák kiválasztásáról. De nem szabad megfeledkezni róla, hogy bár gyermekeink élete legszebb napjáról beszélünk, a közeli rokonság öltözéke is nagyon fontos részlet. 

Elsősorban az örömszülőkre gondolok. Bár a figyelem az újdonsült páron van, az ő ruhájukat is gondosan kell kiválasztani vagy elkészíttetni. Fontos a színek és stílusok harmóniája. Egy esküvői fotó is úgy tökéletes, ha a családtagok öltözéke összeillő vagy kiegészíti egymást.

Színválasztás terén széles paletta áll rendelkezésre a leendő örömanyáknak. A Pasztell árnyalatok, mint a halvány kék vagy barack, általában jó döntésnek bizonyulnak, de nem mindenkinek állnak jól. Az ilyen színek világos hajú és bőrű hölgyeknek ajánlottak. Természetes föld színek közül is sok a jó választás, mint a zöldes árnyalatok vagy a mustársárga, amik sötétebb hajszínhez és bőrtónushoz kifejezetten jól mutatnak. Van, aki elegánsabban érzi magát sötétebb színekben. Ilyenkor szóba jöhet még a sötétkék, padlizsán vagy bordó is de semmiképp nem fekete. Ezek többnyire passzolnak vörös hajszínhez is.  Kortól és az esküvő hangulatának figyelembevételével döntsünk. 

Hozzávaló kelméket és kiegészítőket megtalálja az esküvői kelmék és díszítőelemek specialistájának üzletében, a Karnakban! Kérjen tanácsadást, igényeljen anyagmintát!

Fazonok közül is legalább annyi lehetőség van, mint a színek területén. Elegáns kosztümöt, nadrágkosztümöt is felvehetnek, de a ruhák is kitűnőek, legyen akár rövidebb fazon akár hosszú báli jellegű. Mindig az alkatuknak megfelelően válasszanak. Teltebb hölgyeknek a lenge fazonok a nyerőek, amik nem feszülnek semmilyen kritikusnak vélt ponton. Filigrán alkattal rendelkező hölgyeken jól mutatnak húzott, vagy redőzött modellek, amik kiemelik a nőies vonalakat. A homokóra alkattal rendelkezőknek nagyszerű választás egy derékba szabott ruha, vagy egy fűzős felsőrész, ami kiemeli a derék karcsúságát.

Szélesebb vállak esetén hagyják ki a válltömést és válasszanak V nyakú felsőrészt, ami leveszi a figyelmet erről a pontról. A széles csípővel rendelkezők választhatnak A vonalú szoknyarészt, ami tökéletesen ellenpontozza a szélesebb csípőt, illetve a sötétebb alsó rész is jó megoldás. Nagy mellek esetén kerüljük a túl mély vagy túl nagy dekoltázst. Inkább a ruha alja legyen díszesebb, hogy oda vonza a figyelmet.

A ruha fazonját a magasság is meghatározza. Magas hölgyek jól mutatnak rövid A vonalú ruhában de hosszú modellt is választhatnak, ami alul bővül. Erős magas testalkatúak válasszanak lágy anyagokat vagy fodrokat, hogy ezt ellenpontozzák. Ha mintás anyagra esne a választás, mindenképp apróbb mintás anyagot válasszanak és kerüljék a csíkokat, ugyanis vízszintesen szélesítenek, függőlegesen pedig nyújtanak. Alacsonyabbak ügyeljenek rá hogy a ruha ne legyen vízszintes tagolású (például egy derékba szabott passzos térdnél bővülő sellő ruha), mert ez jobban összenyomhatja őket látványra. Inkább egyenes, hosszú vagy passzos, rövid fazont válasszanak és kerüljék a nagy mintákat.

Hozzávaló kelméket és kiegészítőket megtalálja az esküvői kelmék és díszítőelemek specialistájának üzletében, a Karnakban! Kérjen tanácsadást, igényeljen anyagmintát!

Remélem sikerült egy kis útmutatást adnom életüknek ebben a fontos időszakában. Aki a személyre szabott elegancia híve, látogasson el hozzánk vagy rendelje meg tőlünk örömanyaruhájáhoza szükséges anyagokat, kiegészítőket. Üzletünkben  szebbnél szebb anyagokkal, kiegészítőkkel és szakszerű tanácsadással várjuk!

 Ajánlom szíves figyelmükbe weboldalunkat, ahol előzetesen inspirálódhat és tájékozódhat kínálatunkról!

Vegye fel velük a kapcsolatot, kérjen tanácsadást, igényeljen anyagmintát, hogy  gyermeke "Nagy napján" a megálmodott ruhában tündökölhessen!

Elérhetőség:

Karnak
Az esküvői kelmék és díszítőelemek specialistája

E-mail: info@karnak.hu
Weboldal: www.karnak.hu
Facebook:https://www.facebook.com/KarnakSzeged/?ref=ts&fref=ts

Kapcsolattartó: Váradi Eszter esküvő stylist
6721 Szeged, Brüsszeli krt. 10/a
Nyitva tartás: Hétfőtől  - pénteking 8.00 - 16.30
Telefon:+36 62 426 640
 Mobil:+36 20 569 65 15