Az év színe

Megmutatjuk az idei év kedvenc színét, mely a természetbe való visszatérést jelképezi és leginkább kedvez rusztikus, vintage és eco vagy zöld esküvőknek...

A minden évben összeülő Pantone speciális csapata választja ki az év színét, színskáláját. A már 1950 óta működő vállalat, évente kétszer Európában szervez titkos gyűlést, melyen a különböző nemzetek vezető design szakemberei vitatják meg a színszabványokat, 2 nap, folyamatos egyeztetés és érvelés után megszületik a következő év szín trendje.

A találkozó eredményét a Pantone Viewban teszik közé, amelyet divattervezők, lakberendezők, virágkötők, és minden designnal kapcsolatos cég használ fel és követ az adott szezonban.

2017-ben, a Pantone a Greenery-t, Pantone 15-0343-t választotta az év színének, amely egy igazán friss, tavaszias üde zöld színfoltja a palettának, magába hordozva a reményt, és megújulást.

Nem véletlen a színválasztás, hiszen idén, a környezetvédelemre szerették volna felhívni a figyelmet a Pantone szakemberei.

Az aktuális év színe, a webdesign - , divat - és lakberendezésen - felül, az esküvőkön is érezteti hatását. A helyszínválasztástól kezdve, a meghívón keresztül, akár az utolsó köszönőajándékig belecsempészhető az év trend színe, nemcsak alap, hanem kiegészítő színként is, a választott esküvői tematika és stílusnak megfelelően.


Fontos alkotóelem a természetbe való visszatérés, amely leginkább a rusztikus, vintage és eco – zöld esküvőknek kedvez. De tökéletes lehet egy elegáns, modern, letisztult vonalvezetésű, vagy romantikus királylányos esküvőn is.

A legfontosabb, hogy legyen bármi is az év színe, a Nagy Nap, Rólatok szól, és megfelelő szakemberek segítségével, egyedi, és stílusos kiegészítőtök lehet, legyen szó tortáról, ruháról, vagy akár csak egy apró kiegészítőről.

Nézd meg meghívó és egyéb dekorációs kiegészítőink ízelitőjét! A galériakép linkjére kattintva megnyílik a galéria


Ha tetszett, amit láttál, olvastál és Te is szeretnéd a trendi színeket viszontlátni esküvődön, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Személyes találkozó, konzultáció alkalmával megbeszéljük, kialakítjuk az egyéni elképzelést mind színvilágában, mind formailag, hogy a legegyedibb, leg személyre szabottabb esküvői dekorációt, babaváró köszöntőt vagy akár csak egy kis apró meglepetést nyújtsuk át szolgáltatásunkkal...

Elérhetőség:

SouvenirSalon

1043 Budapest Ilka utca 25- 27.
Telefonszám: +36 1/ 952-0-414
+36 30/ 415-5-821
Email: info@souvenirsalon.hu
Honlap: www.souvenirsalon.hu
Kapcsolattartó: Simovics Máté Zsuzsa
M
áté Anna Luca