Járművek az esküvőn

A téma esküvői jellegével együtt is szinte leszűkíthetetlen. A járműveink sokszínűségének egyedül a képzelet és az anyagi keret szab határokat. Légyen az földön, vízen, vagy levegőben (Léghajón tartott esküvő ötlete) mindenre van mód.

A klasszikusnak számító vonalba a régi típusú autók, lovas hintók, lovak is tartoznak. Ezáltal nyerhet kivételes eleganciát egy esküvő. Különös tekintettel maradandó élmény jellegére, hiszen nem mindennap ülhetünk egy karbantartott oldsmobile, egy korai autó remek, vagy a múlt század pompáját idéző hintó hátsó ülésére.

Friss házasok

A víz közelsége, a parton tartott esküvők esetén nagyon hangulatos tud hajó, vitorlás, extrémebb esetekben kajak, kenu, Jetsky bérlése. Hawaii-n lehet például kenuval, szörfdeszkán a vízben kelni a „közös” útra. Különlegességet adhat a saját kezűleg készült kenu – már ha valaki a famegmunkálás szerelmese is. Másik grandiózusabb megoldás az esküvőt a vízen tartani, egy hajó fedélzetén. Egyedülálló élmény, szárazföldtől távol Poszeidón színe előtt fogadni örök hűséget egymásnak.

Hamupipőke hintó, mint a mesében

A levegő kapcsán a hőlégballonok és a léghajók jutnak eszembe. A hőlégballonon távozó pár képe lenyűgöző élmény, felszabadító és emeli a műsor fényét. Léghajón pedig a mai megoldásokkal különleges élményre van lehetősége a párnak. Lábaik alatt a határtalan felett lebegve mondhatják ki a boldogító Igent. A padló vastag panorámaablaka azt az érzést adja, mintha a pár nem is a földön állna.

Oldtimer mobilok

A hó szerelmeseinek a motoros szánok, lovas szán jelenthet kellemes megoldást, Ezeket a téli sportok kedvelői nagy valószínűséggel tudják, hol kell bérelni, ha mégsem, úgy a szervező örömmel áll szolgálatukra, hogy megtalálja a lehető legjobb megoldásokat.
 

Jetkys esküvő

Ezek megszervezése minimális erőfeszítést igényel, hiszen rengeteg szolgáltató van, akiknek konkrétan ezek biztosítása a fő profiljuk. A díszítést többnyire egyeztetés alapján egy jó esküvőszervező és dekorációs csoportja intézi igények szerint és a pár egyéniségéhez igazítva. Meg kell említeni, hogy egyre gyakrabban sofőr nélkül kérik már az autó mobilokat, melyet a vőlegény extrém esetben a menyasszony is vezethet az egyenlőség jegyében.

 

Hőlégballonnal

Különböző népeknél itt is előfordulnak tradíciók pl a görögöknél szamárháton szokás a menyasszonyt elkísérni a templomba Dél Kelet Ázsiában előszeretettel alkalmaznak indiai elefántokat, ahol a pár kitűnhet ezzel a násznép tömegéből, Vietnámban meg még az eke vagy szekér is funkcionálhat szállítóeszközként úgy, mint Texasban egy traktor vagy teherautó.
 

Görög lagzi módra, szamárháton

Idei trendet illetően mivel a vintage reneszánszát éljük, előfordulnak régies típusú buszok, szimplák és emeletesek, trolik, és külön szolgáltatásként úgy nevezett biciklis, tandemes esküvők is jellemzőek ehhez a stílushoz. De a legfontosabb, hogy mindenképpen olyan járművet válasszunk, amit az öltözékünk megenged. Semmi értelme egy nagy abroncsos ruhánál tandemet választani vagy egy teljen alakhoz simulónál egy daliás paripát, bármennyire is romantikus. A logika és praktikum keveredjen a kényelemmel és a stílussal, mellyel tökéletes összhatást érhetünk el.
 

Képek forrása: Strictly Weddings, Pinterest.com