Ki is a ceremóniamester?

Az elegáns, városias öltözékben megjelenő ceremóniamester a vőféllyel ellentétben nem a népies hagyományokat követve, hanem...

Az elegáns, városias öltözékben megjelenő ceremóniamester a vőféllyel ellentétben nem a népies hagyományokat követve, hanem modern stílusban gondoskodik az esküvői vacsorán és a fogadáson a vendégsereg jó hangulatáról és biztosítja, odafigyel, hogy az esküvő különböző művészeti részei (tortavágás, műsorok, stb.) a kellő, betervezett időben valósuljanak meg.

Gondos vendéglátó módjára, népies rigmusok nélkül szórakoztatja a násznépet, biztosítja a vendégfogadás gördülékeny lebonyolítását és a jó hangulatot. A modern ceremóniamester egyrészt koordinál, másrészt ráhangolódik a násznépre és, amíg a zenekar szünetet tart, addig tréfás játékokkal szórakoztatja a vendégeket.

Ha távol áll tőlünk a hagyományos vidéki lakodalmak népies rigmusokkal kísért vigadozása és modern, könnyed, fiatalos vendégfogadást szeretnénk, szintén a ceremóniamester a mi emberünk! Ő lesz az, aki végig tisztában van az esküvő és a vendégfogadás tervezett menetével, aki hozzáértően gondoskodik a jó hangulatról, aki levezényli az eseményeket. Munkája leveszi az ifjú pár, a közeli rokonok és barátok válláról a lebonyolítással járó stresszt és lehetővé teszi, hogy az esküvő és az azt követő vendégfogadás mindenki számára igazi, felhőtlen öröm és szórakozás legyen.

Tudj meg még többet a ceremóniamester és a vőfély közötti különbségekről és feladatukról >>>

Képek forrása: Pinterest.com