Különleges esküvő helyszín - Elegáns Hotelek és Szállodák

Ha esküvőnk stílusát illetően inkább a mai, modern esküvők felé húz a szívünk, ám a romantikus hangulatból nem akarunk engedni, akkor kiváló helyszínként szolgálhat egy-egy hotel rendezvényterme. Találni ilyet Budapesten, de a Balaton melletti szállodák is kínálnak szebbnél szebb helyszíneket a nász megtartására.

Ha esküvőnk stílusát illetően inkább a mai, modern esküvők felé húz a szívünk, ám a romantikus hangulatból nem akarunk engedni, akkor kiváló helyszínként szolgálhat egy-egy hotel rendezvényterme. Találni ilyet Budapesten, de a Balaton melletti szállodák is kínálnak szebbnél szebb helyszíneket a nász megtartására. Budapestet a gyönyörű, éjszakai panorámája, a Balaton menti szállodákat, pedig a vidék tiszta levegője és a víz illata teszi kiváló és felejthetetlen esküvői helyszínné.

Ne féljünk télen is ez utóbbit választani, mert a mindent beterítő fehér hó és az áttetsző, jéggé fagyott víz nem mindennapi hangulatot teremt. A szállodák, hotelek népszerűek a házasulandók körében, mert már régóta szolgálnak esküvői színhelyül, és így roppant tapasztaltak annak kivitelezésében. A friss házasok az esküvő után, pedig egy elegáns lakosztályban tölthetik el a nászéjszakát.
 

Kép forrása: www.elegantwedding.ca


Mikor máskor engedjen meg magának az ember egy panorámás lakosztályt, ha nem az esküvője napján? Bizonyára kellemes érzés a Budai vár, a Parlament és a Lánchíd az éjszakában csillagként világító fényeire elaludni!

A helyszínen a szertartást elegáns körülmények között tudjátok megtartani. Ma Magyarországon elsősorban a polgári szertartást ismerik el jogilag, így az anyakönyvvezetővel kell megbeszélni a részleteket, választhattok több megoldás közül is. Egyik megoldás lehet az, hogy a kiválasztott kerület házasságkötő termében zajlik a szertartás. A másik megoldás, hogy az anyakönyvvezetővel egyeztetitek és megrendelitek a külső helyszínen történő esküvői szertartást. Itt több, a hivatal által megszabott paraméternek kell eleget tennetek.

Különleges esküvői helyszínek, hotelok inspirációk:
 

 

A harmadik megoldás lehet az, ha teljesen egyedi, különleges szertartást szeretnétek, hogy szertartásvezető szolgáltatásait veszitek igénybe. Ebben az esetben legegyszerűbb megoldás, ha a polgári szertartásra az esküvő hivatalos napja előtt kerül sor, ahova csak a pár és a tanúk hivatalosak.
 

Kép forrása: www.onekingwest.com


A „Nagy napon” pedig a megerősítő szertartás zajlik, mely egyedisége, különlegessége, eleganciája miatt varázslatossá teheti életetek legfontosabb napját. Arról nem is beszélve, a szertartásvezetők többsége idegen nyelven is tökéletesen vezeti le a megható és emlékezetes ceremóniát, amennyiben erre igényetek van.

Így vendégeitek számára is egy örök emlék marad menyegzőtök egyik fontos mozzanata. Emellett sok olyan előírás és szabály alól is mentesültök, melyet az anyakönyvi hivatal kikötne, a külső helyszínen történő szertatás levezetéséhez és sokszor árban is jelentősen többe kerülhet a szolgáltatásuk.

Válasszatok a fenti különleges helyszínek, hotelek közül és egy életre szóló csodaszép élményként élhetitek meg esküvőtök napját meghívott vendégeitekkel együtt!