Esküvői cipőmustra - Az esküvői cipőtrend

Gyönyörű csipkés, visszafogottan csillogó, vékony pántos, zárt orrú szandálok, kristályokkal és áttetsző anyagokkal bolondított magas sarkú cipellők - az esküvői cipőtrend is bővelkedik a szépséges, nőies modellekben! Tarts Velünk és gyönyörködj Te is!


Csipke, az örök klasszikus

A csipke szinte minden romantikus, klasszikus stílusért rajongó hölgy kedvence, hiszen önmagában is tökéletes, hát még ha finoman csillogó, aprólékos részletekkel és magas sarkakkal kombinálják! 2018-ban is számtalan csipkével bolondított modellel találkozhatunk: van, ahol a sarkakat, van, ahol az orrészt díszíti ez a fantasztikus szövet és láthatunk olyan cipellőket is, amelyek szinte teljesen csipkéből készültek!

Tipp: A csipke tökéletes kiegészítője a vintage és romantikus hangulatnak, illetve minden elegáns, nőies és fényűző esküvőnek!

Visszafogottan csillogó, kifinomult körömcipők

A körömcipő is örök kedvenc, hiszen minden stílushoz és egyéniséghez megtalálhatjuk az "igazit"! Idén leginkább a visszafogott, csillogó bevonatos, a nyitott orrú és a letisztult, natúr árnyalatú magas sarkúk hódítanak a nőies és egyszerű, elegáns stílust kedvelők körében! A kisebb platformmal kombinált, illetve több színből megálmodott variációkat viselhetjük modern hangulatú menyegzőn is, a csillogó darabok pedig jól kiegészítik például a kifinomult, vintage stílusú, tea length és A vonalú, selyemruhákat.

Bokapántos, zárt orrú modellek - klasszikus és nőies

A klasszikus stílus szerelmesei sem szomorkodhatnak, hiszen a zárt orrú, bokapántos szandálok egyre nagyobb teret nyernek, idén például a hegyesebb orrú változat is nagyon trendinek számít! Abszolút nőies és elegáns benyomást kelt, egy 1920-as, 30-as éveket idéző, időtlen ruhakölteménnyel pedig teljes lehet az összhatás.

Fémes színek és pompás platformok

Kedveled a modern hangulatot, a magas platformmal vagy fémes árnyalatokkal megálmodott cipőket? Idén bátran viselheted őket a Nagy Napon is! Manapság a fémesen csillogó, sokpántos szandálok is egyre divatosabbnak számítanak. Ha egy kicsit visszafogottabb modellre vágysz, akkor válassz olyan darabot, amelyet csak részben díszítenek arany vagy ezüst részletek - ezek szinte minden stílushoz nagyszerűen mutatnak!

Feltűnő színek és díszítések

Egyszerű, romantikus ruhához bátran viselj egy letisztult fazonú cipellő, amelyet csupán egyetlen feltűnő, kristályos dísz ékít - ugyanis 2015-ben számtalan ilyen trendi darabbal találkozhatunk! A merészebb menyasszonyok pedig, ha szeretnék megmutatni egyéniségüket, akkor nyugodtan vállaljanak be egy élénk színű modellt: idén a menta és a barack árnyalatok, illetve a kék, a piros, a citromsárga és a lila színek hódítanak.

Retró hangulatú tömbsarkú és kényelmes éksarkú cipőcsodák

Könnyedebb hangulatú, kültéri esküvőre nem mindig érdemes tűsarkú kreációt választani, hiszen hamar kényelmetlenné válhat, ha állandóan beleakadunk egy-egy fűcsomóba, vagy elsüllyed a cipőnk sarka. Erre tökéletes megoldás lehet a telitalpú szandál, amelyek közül is a legelegánsabb, legtrendibb és legnőiesebb darabok az éksarkú modellek. Ha retró hangulatra vágyunk, akkor a most újra divatba jött tömbsarkat is választhatjuk, egy csinos fazonnal kombinálva nagyon sokféle ruhához jól mutathat!

Magas sarkú helyett balerina és szandál

A szezonban még több kristályokkal, csipkével, gyöngyökkel, bájos rátéttel díszített szandált és még több csillámporral hintett, kerek és kissé hegyesebb orrú, natúr, illetve fémes árnyalatú balerinát láthatunk. Laza, kötetlenebb esküvőkön bármely modell tökéletes választás lehet, válaszd az egyéniségedhez leginkább illőt!

Tipp: Az is jó megoldás lehet, ha a ceremónián, a fotózáson, illetve az esküvői vacsorán/ebéden egy magas sarkú cipőcsodát viselsz, majd a táncos mulatság alkalmával egy ilyen csinos lapos talpúra cseréled!

Extra tippek, hogy igazán kecses, légies és magabiztos legyél a magas sarkúban

  • Lépj kisebbeket! Sokkal bájosabb és elegánsabb, mintha nagyokat lépkednél.
  • Lépés közben először a sarkad érjen a földre, majd a talpad, vagyis ne "trappolj"!
  • A magas sarkú cipő javítja a testtartást, de csak akkor, ha kihúzod magad! Egyrészt nem egészséges, másrészt nem is szép látvány a görnyedt hát.
  • Úgy tudsz legkönnyebben méltóságteljesen, királynőként járni a vékonyabb sarkakon is, ha elképzeled, hogy egy láthatatlan vonalon lépkedsz!
  • A Nagy Nap előtt mindenképpen járkálj otthon többször is a kiválasztott cipőben, hogy megszokd a viselését, hiszen tudjuk, a gyakorlat teszi a mestert!
  • Ha úgy érzed, hogy a cipő talpa könnyen csúszik, akkor szerezz be talpra ragasztható csúszásgátlót, így nem kell mindig attól tartanod, hogy véletlenül "kicsúszik alólad a talaj"!
  • És végül, de nem utolsó sorban jutalmazd meg magad egy pedikűrrel és talpmasszázzsal, így kipihenten és csinosan vághatsz bele életed Nagy Napjába!

Meríts inspirációt következő anyagunkból, amelyben nem csak a menyasszonyok és koszorúslányok találhatnak gyönyörű, trendi lábbeliket, hanem az örömanyák és a vőlegények is! Megmutatjuk Nektek az esküvői divatvilág legkáprázatosabb, legmerészebb, legvagányabb, legelegánsabb és legromantikusabb darabjait!

Forrás: http://www.popsugar.com, http://itsabrideslife.com/
Képek forrása: http://itsabrideslife.com/, www.pinterest.com