Esküvői táncok kicsit másként... meglepetés tánc, flashmob

Az előzőekben a hagyományos, szertartáshoz illő táncokról esett szó. Most pedig jöjjön az esküvő azon része, melynek lényege a mulatság, a buli!

Amikor elgondolkozunk azon, hogy szeretnénk a kedves násznépnek kedveskedni, hogy eljöttek, és velünk ünneplik életünk egyik legfontosabb napját, ilyenkor jön a dilemma, hogy a tánc mit is fejezzen ki, milyen hangulatú legyen.

Esetleg a vőlegény szeretné meglepni a már feleségét, és fordítva az ara az urát.

Napjainkban egyre divatosabb valamiféle mixre táncolni, ezek a mixek általában a házaspár kedvenc zenéjének keverékét tartalmazzák, a koreográfiák pedig őket jellemzik. A hip-hoptól, az egyes divattáncokon keresztül húzódik a palettája ezeknek a koreográfiáknak, melyet kedvességként, mint egy köszönetképpen adnak elő a násznépnek.

A tánc, amikor egy összeállításra táncol az ifjú pár:

Apa-lánya, és az anya-fia tánc, amikor a szülőket is bevonjuk a koreográfiába.

Koszorúslányokat se hagyjuk ki:

Már a szertartáson is trendi táncolni, akár flashmob is szóba jöhet.

Meglepetéstánc a szertartáson:

Flashmob: a tánc, amiről, csak azok tudnak, akik táncolják, és főleg tömegesen adják elő, már-már a semmiből feltűnve:

Flashmobot ajánljuk vőlegényeknek, leánykérésre, amely alkalomból a vőlegény megszervezheti egy táncos flashmob keretében a menyasszony kezének megkérését.

Ilyenkor egy tánccsoportot vagy a családot, barátokat kérheti meg a táncos előadáshoz, mely a semmiből bukkan elő.

Vőlegényeknek, és férfi családtagoknak lehet jó ötlet, hogy a már feleséget meglepjék az esküvői partyn, egy mókás és a párra jellemző hangulatú tánccal.

Násznép tánca:


A menyasszonyok , illetve már asszonyoknak is ott a lehetőség egy csajos táncos party táncra, ahol a koszorús lányok, és barátok női családtagok lepik meg a férfiakat,illetve a vőlegényt.

Koszorús lányok és a menyasszony tánca:

És mi lenne bájosabb, mint bevonni a gyermekeket is a mulatságba...

Színes a paletta, válasszunk, és érezzük, hogy ez AZ A NAP!

Összességében elmondhatjuk, bármit is táncolunk, az minket jellemezzen, és a MI napunkon nem is kell más... és ha már megvan, mit szeretnénk, nincs más dolgunk, mint egy tánctanárt keríteni, aki lépésekbe ölti elképzelésünket.

képek forrása: morgantrinker.com, www.hitched.co.uk, www.pocketfulofdreams.co.uk