Trendi vőlegényviselet

Bár a legszebb napról az ara ruhájára szokás emlékezni, kissé méltatlan dolog, hogy a vőlegények ruhája nem kap ekkora hangsúlyt. Az az igazság, hogy bár a legtöbb öltöny remek és változatos alapvető megkötései okán, viszonylag kevéssé tud emlékezetessé lenni. Tény, hogy egy öltöny, legyen az casual, hétköznapi, vagy éppen esküvői, több mint kétszáz mért értékkel bír. Az öltönyök változatossága ugyanis

Egy öltöny, különös tekintettel az olyan jeles alkalmakra tervezett darabok, mint egy esküvő, nem lehetnek nagyon kirívóak, bár a Naushemian arab szabású kollekciója ezt cáfolni igyekszik.


A fentiek, bár némileg nehezítik az egyéniség kiteljesedését, az a szerencsés körülmény áll a vőlegény rendelkezésére, hogy a kombinációkból gazdálkodhat. A férfiaknál a színkombináció három színig lehetséges. Az ing színe adott, de ettől függetlenül a jól megválasztott mellény és öltöny színe adhat egyedi megjelenést. A minták jól eltalált párosítása is sokat nyom a latban. Célszerű lehet kísérletezni a matt és csillogó anyagok kombinációjával. Például a fekete és az ezüst, a selyem anyaga csillogó mellényként kiváló felületet ad, melyre diszkréten borul a zakó, így kölcsönözve visszafogott pompát a vőlegénynek a mellény mintája lehet csíkos, virágmintás, az ízlésnek megfelelően. Sötétebb tónusok kedvelőinek a mélykék mellény, nyakkendő jelenthet megoldást. A francia nyakkendő szintén eleganciát emelő kiegészítő lehet, népszerűsége újabban nőni látszik.Másik szerencsés körülmény, hogy az öltönyök viszonylagos örök érvényű szabályai jóvoltából az aktuális trend csak minimálisan tér el a korábbiaktól. Jellemezőként megjelent a szegély a hajtókán, mely színben azonos, vagy attól eltérő is lehet. Ezzel is lehet játszani. A hajtókát szegélyező varrás is újdonság erejével hat. Szabásukat tekintve a karcsúsított vonal mindig kellemes összhatást eredményez, azonban alkattól jóvátehetetlenül függő ez az opció. A Bocskai öltöny is szóba jöhet, bár merev tartása miatt kényelmetlen feszengést eredményezhet. Márpedig a vőlegény kényelmetlen helyzete rányomhatja bélyegét a szép ünnepre. Mindenképpen különlegességként hat.

Ha Bocskai öltönyben szeretnél oltár elé lépni és ami legfontosabb igazi magyaros ruhára vágysz, mely megidézi a régi letűnt korok hangulatát, előtérbe helyezi az igazi díszmagyar megjelenést, hiszen itt ez a nap, életed legfontosabb napja a legjelesebb ünnep is egyben. Ha Te is erős magyarság tudtatal rendelkezel és ezt szeretnéd menyegződ napján is kifejezésre juttatni akkor ne habozz mert szebbnél, szebb díszmagyar menyasszonyi, vőlegény, menyecske, koszorúslány ruha közül tudsz választani.

Wilvorst

A német cég több okból is kiemelkedő. 1916-ban az új tulaj, Wilhelm Vordemfelde adta a nevét. A Vordemfelde család irányítása alatt sok innovációról tehetünk említést, ’97-ben ők voltak az első német férfidivat cég, akik az interneten megjelentek. Minőség és elegancia, kiváló anyagok, jellemzik kollekcióikat. Öltönyeik a 2013-as évben is komoly népszerűségnek örvendenek. Ezeket a ruhákat bátran ajánlom, elérhetőségük okán.

A Wilvorst és Tziacco vőlegényruhái maximális kényelmet, magas minőséget és elegáns megjelenést biztosítanak minden vőlegénynek életük egyik legfontosabb napján, bátran válasszanak egyéniségükhöz illően a széles kínálatot nyújtó kollekcióból.

Giorgio Armani

Legutóbb a tweed darabokkal dolgozott a mester, melynek kellemes hatása ezúttal fiatalos súlyt kapott. Az újabb darabok közt a kockás minta, a szürke árnyalatok, a bézsbe vegyülő színek jellemzők. Nyilvánvaló, hogy az Armani nem a legolcsóbb, azonban szerencsés esetben lehetőségként, annak hiányában tájékozódási pontként kiváló jelzőfény tud lenni.Dolce & Gabbana

A milanói tervezők ruhái úgyszintén nagyon népszerűek, hagyományosabb vonalvezetésük miatt is. Klasszikus irány kedvelőinek biztosítanak széles skálát. Az egyediségnek, hajtókák stílusának itt is csak a képzelet szab határt.

Végső soron a vőlegény viselete azonban a legfontosabb, hogy arájához igazodjon. Ezt szem előtt tartva pedig arra kell odafigyelni, hogy viselője lehetőség szerint fesztelenül és úgy élje meg esküvőjét, mint ahogy azt az menyasszony is szeretné, mint élete legszebb napját.