Csodás menyecske ruha inspiráció Tony Bowls kollekcióiból

Tony Bowls minden egyedi kreációja maga a megtestesült nőiesség, báj és sikkes elegancia... Végtelenül elegáns, fényűző alkalmi ruhák, amelyek akár menyecske ruhának is tökéletesek lehetnek!

Tony Bowls, a fantasztikus tervező 2004-ben csatlakozott a Mon Cheri Bridals Divatházhoz, igazi úttörőként hódította meg a hölgyek szívét innovatív, sikkes és ultranőies kollekcióival. Ha alkalmi, koszorúslány vagy báli ruháról van szó, akkor Tony az egyik legelső dizájner, aki eszünkbe jut, hiszen ruhái nem csupán az elegáns pompát, hanem a couture divat részleteit és az exkluzív nőiességet is magukban hordozzák.


Ha kíváncsi vagy a teljes Tony Bowls Evenings kollekcióra, akkor kattints a galériakép linkjére!

A modern elegancia szerelmeseinek ajánljuk ezeket a kristályokkal hímzett, káprázatos, hasítékkal, csipkebetétekkel és tüllel kombinált piros ruhákat: testre simuló sellő, trombita és légies A vonalú darabok, izgalmas megoldásokkal párosítva. Neked melyik a kedvenced?
 


Minden modell egyedi és különleges a maga nemében: láthatunk ejtett vállú, hímzett pántos, zárt nyakrésszel vagy tüllel kombinált felsőrészt, pántnélküli, hosszú ujjú, kerek, szív és V alakban dekoltált darabokat is. A hátmegoldások azonban még izgalmasabbak: kreatív pántok, pazarul hímzett csipkeborítások és szexi hátkivágások között válogathatunk.
 


Ha még az eddigieknél is rendhagyóbbra vágysz, akkor tekintsd meg a színes estélyi ruhákat is, melyek között biztosan akad olyan, amelyet mintha csak neked találtak volna ki! Manapság nem ritka, hogy a hagyományos piros helyett valami más vidám árnyalatot választanak a nők menyecskeruhának: rózsaszín, lila, kék vagy türkiz - mind-mind nagyszerűen mutatnak!
 

Menyecske ruha inspirációk Tony Bowls-től

Elegáns, fényűző, sikkes és végtelenül nőies alkalmi ruhák… Mi összegyűjtöttük Neked a legszebbeket, melyeket akár a menyegződ napján is viselhetsz menyecske ruhaként!

Még több menyecske ruha inspirációért kattints a galériakép linkjére!


képek forrása: http://tonybowls.com/