Esküvő előtti utolsó napok

Az esküvő előtti utolsó napok már csak a pihenésről kell, hogy szóljanak. Már úgysem tudsz változtatni semmin, felesleges izgulnod!

Te mindent megtettél az elmúlt 8 hónapban azért, hogy mások jól érezzék magukat, itt az ideje elengedd magad, és mostantól kezdve csak magadra összpontosítani!

Fodrászat

Esküvő előtti utolsó napok az utolsó intenzív hajregeneráló kezelésnek az ideje! Az utolsó pár napban, ha lehet már ne formázd hajad hajsütő vassal, ne szárítsd túl forró szárítóval és kicsit hanyagold a felesleges hajformázó termékek használatát is. Most az a célunk, hogy hajad minél gyönyörűbb és egészségesebben fénylő legyen a Nagy Napon. A KérastaseFusio-Dose kezelése kifejezetten expressz regenerálásra lett kifejlesztve, az extra magas hatóanyag tartalmú ampullák egészen a hajszálak belsejébe hatolnak és teljesen feltöltik a haj szerkezetét a hajtípusnak megfelelő vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ha már van kedvenc hajszíned, most felfrissítheted vagy egy lágy melírral fényt adhatsz frizurádnak, mely gyönyörűen fog csillogni a napfényben.

Szépségápolás

Ami nem maradhat ki pár nappal az esküvő előtt:

1. Tartós szempilla és szemöldök festés: Egyetlen nő sincs, akinek a szemöldöke magától tökéletes színű és formájú lenne, egy kis segítségre mindig szükség van. A tartós szemöldök festés nagy előnye, hogy hajszínedhez pontosan illik majd szemöldököd színe is és így sminkesednek is könnyebb dolga lesz majd, hiszen nem kell teljesen "új" szemöldököt rajzolnia neked. A tartós szempillafestéssel pedig még azok a pici, szinte láthatatlan szálak is éjfeketék lesznek, amelyeket egyetlen szempillaspirál sem érne el. A festéseket pár héttel korábban már érdemes egyszer megcsináltatni, hiszen mint minden kémiai beavatkozás, ez is válthat ki allergiás reakciót, így muszáj tesztelni éles helyzet előtt. Az esküvő előtti utolsó napokban pedig megismételni még egyszer.

2. Expressz kozmetikai kezelések: Esküvő előtti utolsó napok alatt mindenképpen szükség van egy utolsó bőrtökéletesítő kozmetikai kezelésre. Ahhoz, hogy bőröd tökéletes legyen és a menyassszonyi smink is tartós maradjon, kiemelten fontos a hidratálás és a bőr mély-táplálása. Expressz esküvő előtti kezeléseink azonnali segítséget nyújtanak a következő bőrproblémákra:

Érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőr: Sensitive nyugtató kezelés - a pirosság azonnal csökken, a bőr irritációja csökken, a viszkető, kellemetlen bőrfeszülés megszűnik.

Problémás, aknés bőr: Colloidal Silver - ezüst kolloidos kezelés problémás bőrtípusra. Expressz gyulladáscsökkentő, tisztító és fertőtlenítő kezelés aknés, gyulladt bőrre. Nem kell esküvődön is pattanásaidtól szenvedned, hiszen a legújabb lejárásoknak köszönhetően az ezüst fertőtlenítő és bőrállapot javító hatásait maximálisan ki tudjuk használni egy szuper gyors és látványos kezelés során!

Dehidratált, száraz bőr: Tű nélküli mezoterápia. A száraz, húzódó bőrtípusnak különösen szüksége van táplálásra esküvő előtt, hiszen a szomjas bőr hamarabb és látványosabban ráncosodik, a smink pedig megül ezekben az apró ráncokban és ez még a fotókon is látszani fog! Kezelésünket mikromolekulárishyaluronsav és kollagén ampullákkal végezzük, melyeket mezoterápiás gép segítségével juttatunk be egészen a bőr legmélyére.

Ráncok ellen: toxSkincare ráncfelvarró kezelés: Azonnali feltöltő és ránckisimító kezelés, mely után évekkel fiatalabbnak érzed majd magad! A méreganyagmentestoxSkincare termékek extra magas ráctalanítóhatóanyagartalommal (hyluronsav, Q10 koenzim, E vitamin) és növényi botox kivonattal (argireline) hihetetlenül látványosan töltik fel a legapróbb ráncokat is, hogy bőröd kisimult és fiatalos legyen a Nagy Napon!

3. Extreme Lashes 3D szempilla

A ragasztott műszempillák ideje lejárt! A tökéletes menyasszonyi sminkhez gyönyörű, dús szempillák is kellenek, ezt pedig legkönnyebben a professzionális ExtremeLashes 3D szempillával érhetjük el, amelyek felrakására az esküvő előtti utolsó napok a legideálisabb időpont. Az eredmény nem csak heteken át tart majd - akár a nászutadon is - hanem az extra finom szempilla szálaknak és a láthatatlan rögzítési eljárásnak köszönhetően, senki nem fogja észrevenni, hogy csodás pilláid nem igaziak!

4. Gyantázások

Gyantáztatni mindenképpen Esküvő előtti utolsó napok valamelyikén, de semmiképp nem az utolsó napon ajánlott, hiszen így bőröd még gyönyörű sima marad a Nagy Napon is, viszont a gyakran előforduló enyhe pirosság addigra már elmúlik. Gyantáztatás után, főleg nyáron fontos figyelned, hogy ne érje erős napfény bőrödet, mert a frissen megbolygatott szőrtüszők még annyira érzékenyek ilyenkor, hogy könnyen begyulladhatnak. Ugyanígy szoláriumba sem javasolt menni, várj vele egy-két napot mindenképpen!


A nagy nap teendői

Ha jól szervezted eddig teendőidet, esküvőd napjára már csak a menyasszonyi sminket és frizurát hagytad. Mással ilyenkor már nem érdemes foglalkozni, hiszen úgyis rengeteg idődet elveszi majd a készülődés, fotózás, a ceremónia.

Az esküvője előtt minden nő sugárzik a boldogságtól, és ezt a szépséget kihasználva álmodtuk meg Menyasszonyi álomcsomagunkat. Először megszépítünk tetőtől-talpig, és ezek után megörökítjük életed egyik legszebb időszakának egy teljes napját. A Menyasszonyi álomcsomagjainkban, igazi hercegnőt varázsolunk belőled az esküvőd előtt, és megörökítjük az utókornak, hogy milyen elképesztően gyönyörű vagy! Éld át a luxust és élvezd, hogy egy egész napon keresztül minden csak rólad szól!

Minden esküvői csomagunkban található Próbafrizura+esküvői frizura és Próbasmink+esküvői smink, ezen felül pedig csomagtól függően 3D szempilla, hajfestés, bőrápolás és még sok minden, amire szükséged lehet a tökéletes esküvői megjelenésedhez! Mindenképpen érdemes szolgáltatásainkat csomagban megvásárolni, hiszen ezek ára mindig jóval kedvezőbb, mintha külön-külön fizetnél mindenért. Természetesen nem csak a menyasszonyoknak, hanem a vőlegényeknek is készültünk bőrtökéletesítő és fodrászati csomagokkal, ezekre is érdemes vetned egy pillantást, ha szeretnéd, hogy életed párja is fantasztikusan nézzen ki életed legszebb napján.

Csomagjainkat itt találod:

Esküvői szépségcsomagjaink

Férfi és vőlegény csomagjaink


Kívánjuk, hogy a nagy nap tökéletes legyen és az utolsó pillanatokban már csak a végső simításokkal kelljen foglalkoznotok. Ne hagyd, hogy bármilyen felmerülő probléma miatt elkedvetlenedj, hiszen esküvőd életed egyik legszebb él legfontosabb napja. Mi is azon vagyunk, hogy menyasszonyaink és vőlegényeink mindent profi módon kapjanak meg szakembereinktől. Válaszd esküvői csomagjainkat és engedd, hogy elvarázsoljunk esküvődön!

Kapcsolat:

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR AND BEAUTY – BUDA
1011 Budapest,Krisztina krt. 45.
+361 212 4407
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

Forrás: http://szaboimre.hu/csomagok/eskuvo-elotti-utolso-napok/