Virág Másképp

Virág Másképp

17 éve foglalkozom virágkötészettel. Három virágüzlet tulajdonosaként volt lehetőségem számos egyedi rendezvény vagy esküvő virágdekorációs megrendeléseit teljesítenem. Jelenleg virágműhelyemben készülnek el a megrendelések. Minden esetben egyedi személyre szabott árajánlat kérhető. Természetesen minden ajánlat elkészítése díjmentes.
 


 

Virágok, virágtartók, virágdekorációk, monogram elhelyezése, textilek, papírvirágok, kristályok, gyertyák ízléses kombinációja teszi ünnepélyesebbé, szebbé személyre szabottabbá az esküvő helyszínét.

Mindig az elképzeléseknek megfelelően tervezzük meg a dekoráció kreatívját. Az árajánlatot helyszínbejárás és megbeszélt elképzelések, ötletelések után készítjük el.

Rengeteg ötlettel, fotóval tudom segíteni az ötletelés fázisát, hogy az esküvő az elképzeléseknek megfelelően legyen dekorálva.
 


Tejes körű virág és virágdíszítés az esküvőn:

MENNYASSZONYI CSOKOR ÉS VŐLEGÉNYKITÚZŐK

A menyasszony "dísze". A csokor a boldogságot szimbolizálja, ezért fontos, hogy a vőlegény és a menyasszony is egyaránt viseljen belőle

ELDOBÓCSOKOR

A dobócsokor kevésbé díszes, a virágok összeállításában és színeiben, kicsinyített másolata a menyasszonyi csokornak. Rendkívül látványos, ha a dobócsokor repülés közben több, kisebb csokorra esik szét, így több lány vendégnek is jut belőle. A hagyomány szerint, aki elkapja a csokrot az lesz a következő menyasszony.

KOSZORÚSLÁNYOK CSOKRA

A koszorúslányok eredeti funkciója a megtévesztés volt, hogy díszes ruhájukban és csokraikkal megtévesszék azokat, akik a menyasszonyt el akarták rabolni!
 


 

SZIROMSZÓRÁS

Az oltárhoz vezető utat a koszorúslány (ok) vagy a virágszóró kislány (ok) rózsaszirommal hintik tele. A bő gyermekáldáson kívül a rózsaszirmok segítenek elegyengetni a házasság göröngyös útját is.


A galériakép linkjére kattintva nézz meg néhány képet ízelítőül munkáimból!


 

Stílusok irányzatok, trendek ízelítő:

OMBRE  - árnyalatok különbsége
VINTAGE